Legfrissebb anyagok
- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
Kezdi a hülyeséget a MiniDeal is. Decemberben kitették a ZP998-at In Stock státusszal, hogy december 20-ai postázással megrendelhető. Egy ismerősnek rendeltem és még pénteken is processing státuszban volt. Rájuk írtam, hogy mi van már a telóval, erre azt mondják nem kapták meg, majd január 10 körül. Most már az oldalon is az van és az új hírlevélbe is betették, de mikor megrendeltem 2GB 32GB volt most meg már csak 2GB 16GB ugyanazon az áron. Kíváncsi leszek mit kap majd a srác ... ha kap egyáltalán valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Tesla topik
- iPhone topik
- E-roller topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest