Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
okularum
csendes tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Megoldottam.
A telefonon egy texteditorral beleírtam a digi adatait. Reboot és láss csodát! Van digi mobilnet. -
okularum
csendes tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Köszi a segítséget, de sehogy sem boldogulok.
Már a fiam telójáról is átmásoltam az apns-conf.xml fájlt, (nála A820-on működött.) de nekem nem.
Azt hiszem, hogy már majdnem mindent kipróbáltam, de ha valami még eszedbe/eszetekbe jut, szívesen kipróbálom.
Esetleg másik rom? (Jó lenne ha magyar lenne!) A spanyol oldalon az AUDIt kipróbálta már valaki? Ha minden kötél szakad belevágok. -
okularum
csendes tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Köszi, sajnos nem oldotta meg a problémát.
Igaz hogy a választható APN-ek listáját kibővítette (Telenor Online, Pannon MMS x2), de a Diginet még mindig nem megy, újat pedig nem tudok létrehozni. 777-re állítottam az apns-conf.xml fájl engedélyeit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- Milyen széket vegyek?
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Melyik tápegységet vegyem?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest