Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Pont ez a dilemma, hogy a sok "csecsebecse" lesz hasznosabb, vagy az akku. Viszont azért a "csecsebecsék" mellett sok olyan is van a Sony-ban ami hasznos lehet. Infrát ha lehet használnám távirányítónak, gps-e eleve tuti jobb (ájgó/navitel viszonylatban mindenképpen).
Kijelző felbontás + cpu/gpu úgy néz ki megint csak erősebb. Belső hely is nagyobb (van kártyám de akkor azon több adat férne el, belsőn meg programok. Én igen sokat szoktam próbálgatni.) 5 gigás wifit is tudnám használni. NFC-t még nem, de tuti idővel jól jönne. Nem egy évre tervezném a telót.
MHL szintén jól jöhet, lenne mire rákötni (főleg hogy laptopon nincs hdmi, egyéb médiaboxom sincs.)
A gorilla kijelző pedig a Defy után alap lenne.(#39895) motocoder: Kijelzőben nekem már a Defy-é is megfelel. Ami ettől jobb, az csak jobb lesz. Márpedig mind2 kijelzője jobb.
Na még úgy is futok pár kört, a fizu sem most lesz mikor esedékes, de nem bántam volna ha az itthoni szolgáltatók nem tudtak volna ajánlani nekem semmit ami tetszene

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest