- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nikon DSLR topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janez
aktív tag
Butaság, mert a rendszer teszi a dolgát, de mi van ha már nem tudja tenni, mert valami extrém gyorsan elszívja a memóriát? Fagyás. Ilyenkor az van, hogy milyen hulladék rendszer az
Android. Nem! A készülékgyártók tehetnek róla, mert nem a megfelelő memória modult alkalmazzák. Magyarán kispórolják, tönkre téve a felhasználói élményt. A rendszernek elég 512 MB bőven, de ha még alkalmazásokat is akarunk futtatni, akkor még jól jönne 100 mega, de olyat nem lehet. Ezért kell bele az 1GB, amit sajnos egyelőre csak a csúcskészülékekbe akarnak beletenni extraként. Azt gondolom ne a memória vagy más legyen az extra, hanem egyéb dolgok, mint videokimenet, otg, nfc chip, vagy más különlegességek, hosszú a sor.
Szóval én megelégeltem a ram hiányt és vettem Sanyesz fórumtárstól egy G3-at. Nincs is rendszerstabilitási próbléma, mert alátették a hardvert a szoftvernek, ahogy kell(ene tennie más gyártónak is). -
fPApi
őstag
"Ehhez azt szólom, hogy butaság."
Szerintem is, csak éppen az, amit Te mondasz. Volt, amikor én is fölraktam ilyen killereket/managereket, de aztán rájöttem, hogy az androidot fejlesztők jobban értenek hozzá (ki hinné, lehet, hogy azért mert ez a munkájuk?). Mióta ráhagyom, azóta nincs is gondom a memóriával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest