Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Steam Deck
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Apple MacBook
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viralmind
aktív tag
válasz
sasa311 #15387 üzenetére
Hat nem tudom ,de en rendeltem egy h3000+-t picit gyorsba ,aztan miutan jobban utananeztem lattam hogy dettora olyan mint a 2000+/specko es kinezet alapjan persze/ ,raadasul ahol en rendeltem ott a 2000+ dragabb volt kemeny 1 $-al:-) mint a 3000+. Na mondom megkerdem akkor hogy mi a szitu ,mi a kulonbseg ,nyomultam is a online chaten ahova bejelentkezett yuan chi akarki,termeszetesen halvany lila goze nem volt a kulonbsegekrol,viszont ra egy oraval learaztak a 2000+-t 15 $ -al :-)
De valoszinuleg az lehet amit te mondassz,hogy eltero chip, bt ,gps egyseg lehet bennuk vegulis pld a bedove i5 is hasonlo meg van meg par ilyen.
Probaltam ezekhez letolteni user manualt is ,termeszetesen fail az egesz internet nem tartalmaz ilyet :-) -
fPApi
őstag
válasz
sasa311 #15387 üzenetére
Én így jártam a H2000+-al:
- rendeltem egyet a fastcardtech-től, megjött rendben, viszont semmilyen fellelhető módszerrel nem tudtam root-olni. Karácsonyi ajándék lett annak, akinek nincs szüksége root-ra.
- ezek után rendeltem egyet az etotalktól, az etotalk mod rom-al, ami rendben root-olva volt, így már gond nélkül lehet használni "magasabb szinten" is.Mivel sokaknak meg sikerült root-olni gond nélkül, így valami lehet abban, hogy nem egyformák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest