-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viralmind
aktív tag
válasz
sasa311 #15387 üzenetére
Hat nem tudom ,de en rendeltem egy h3000+-t picit gyorsba ,aztan miutan jobban utananeztem lattam hogy dettora olyan mint a 2000+/specko es kinezet alapjan persze/ ,raadasul ahol en rendeltem ott a 2000+ dragabb volt kemeny 1 $-al:-) mint a 3000+. Na mondom megkerdem akkor hogy mi a szitu ,mi a kulonbseg ,nyomultam is a online chaten ahova bejelentkezett yuan chi akarki,termeszetesen halvany lila goze nem volt a kulonbsegekrol,viszont ra egy oraval learaztak a 2000+-t 15 $ -al :-)
De valoszinuleg az lehet amit te mondassz,hogy eltero chip, bt ,gps egyseg lehet bennuk vegulis pld a bedove i5 is hasonlo meg van meg par ilyen.
Probaltam ezekhez letolteni user manualt is ,termeszetesen fail az egesz internet nem tartalmaz ilyet :-) -
fPApi
őstag
válasz
sasa311 #15387 üzenetére
Én így jártam a H2000+-al:
- rendeltem egyet a fastcardtech-től, megjött rendben, viszont semmilyen fellelhető módszerrel nem tudtam root-olni. Karácsonyi ajándék lett annak, akinek nincs szüksége root-ra.
- ezek után rendeltem egyet az etotalktól, az etotalk mod rom-al, ami rendben root-olva volt, így már gond nélkül lehet használni "magasabb szinten" is.Mivel sokaknak meg sikerült root-olni gond nélkül, így valami lehet abban, hogy nem egyformák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest