- Melyik tápegységet vegyem?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
Outlander #122746 üzenetére
Azt, hogy mennyire gyors 1 mp-en belül a képernyő feléledése, azt Neked kell megítélni, én nem tudok tizedmásodperceket mérni. Megérintést követően azonnal rezzen, de egy pillanatnyi fáziskésés van a rezdülés és a kép megjelenése között. Bevallom, sosem gondoltam volna, hogy a 0,1 - 0,3 - 0,5 másodperces képernyő feléledést figyelve válasszak telefont. Nekem ez etekintetben tökéletesen megfelel. Nálam az akku sokkal fontosabb tényező. De van, akinek a fényképező, van akinek a zenei hatás, és van akinek GPS az első a prioritásokat illetően. Kinek mi a fontos.
Igen, jól láttad a videókon, hogy folyamatosan pulzál a notiled. Ha nincs semmi, akkor ezt halványkék színben teszi.
Lagg és bug hibáról nem tudok beszámolni, mert én nem tapasztaltam még egyelőre ilyet. de hát csak most kezdem belakni.
Ha jó lesz az akku ideje, marad, ha nem akkor sajna búcsúzni fogok tőle (is). -
viktorhu
veterán
válasz
Kihagytad a jelszó bepötyögését vagy a lezáró minta berajzolását
Akkor van értelme az ujjlenyomatos feloldásnak, ha amúgy is használsz valamilyen képernyőzárat, és ezt szeretnéd egyszerűbbé és biztonságosabbá tenni. (Biztonságosabb azért, mert hosszabb / bonyolultabb jelszót is megadhatsz, ha ujjlenyomatozol - ha nincs ujjlenyomat, akkor valószínűleg egy könnyen reprodukálható mintát fogsz választani).
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Hát ha Te 0,5s alatt megnyomod a gombot, és felhúzod a zárképernyőt
akkor nagyon pengén nyomod.
Nem dobtad még el a telefont ilyen sebességnél ?
Csak mert én nyugodt kézzel is 2 másodperc alatt abszolváltam a feladatot... De nem 0,5...
Próbálj azért rá, és közben számold magadba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sorozatok
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Battlefield 6
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest