- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
RVR400 #120797 üzenetére
Eszem ágában sincs Lumia 830-ast venni 80 ezerért, azért hoztam fel példának, mert ha van itthon 80 ezerért optikai képstabilizátoros teló, akkor logikusnak tűnt, hogy Kínában is van hasonló kamerás képességekkel megáldott androidos, némileg kevesebbért.
Egyébként kérdés, hogy mi az átlagos. A Lumia 830 képei szerintem messze átlagon felüliek. Mondom ezt úgy, hogy a linken szereplő első képnél jobbat is lehet vele csinálni, gyenge fényviszonyok között is. Természetesen vannak hibái, de az átlagnál szerintem sokkal jobb a kamerája.
(#120798) ZolkoW Egyetértek: jó a Mi4, de a 930-as kamerája egyértelműen jobb.
"a korábbi androidos csúcsmodellek már lassan bekúsznak az 50ezres ársávba"
Ilyesmi tippekre számítottam, amikor tegnap leírtam a szempontjaimat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest