- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Autós kamerák
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz
kmarci25 #118247 üzenetére
bánom már, hogy nem simán megvettem valamit egy itteni kollégától (mint a sajátomat). számomra most derült ki (egyet már válaszoltak), hogy Kínába kell küldenem, pedig Angliából jött. ez eléggé el van dugva a szövegükben, másrészt így csak annyi értelme volt az EU warehouse-nak, hogy nem volt extra költség. a return addresst nem is találtam meg SEHOL az oldalukon, azt külön megkérdeztem most. porhintés az megy a csodálatos supportról persze.. meg kifejezetten kértem számlát, nos azt inkább hagyjuk... kiállították a szállítási címemre, 22 USD-ről... köszi. Most pont a postázáson agyalok, hogy egyrészt egy hónapot nem akarok várni, mire odaér, másrészt nehogy elvesszen, az EMS posta viszont 12800 Ft. de még mindig elviselhetőnek tűnik, ha utána visszakapom az öszeget, ja és utána gondolom könyöröghetek, hogy a GB pontok helyett inkább a Paypalomra kérném.
Pattantyu: Mi5-öt én felvenném a listára, bár még nem tudom, mikor lesz itthon megvehető.
(meg van az Mi4s is, arról kevesebbet tudok)a Vibe shot fotós képességeiről mintha keveset hallanánk, de attól lehet jó (tudom, fotós mobil, annó nézegettem is. amúgy szvsz nagyon szép élőben).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Battlefield 6
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android játékok topikja
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest