Hirdetés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Pánik a memóriapiacon
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
Aktív témák
-
kezman
őstag
válasz
petipetya
üzenetére
Namármost
ha feltelepítetted akkor az alkalmazások közt van egy ikonod ami alá az van írva hogy noLED beállítások, rá tapizol és máris bent vagy, ott úgy állítod ahogy akarod, magyar nyelvű, ha viszont a képernyőn tartod az ujjad akkor vidgetet tehetsz ki amivel ki és be tudod kapcsolni, bocs ha nem voltam érthető kérdezz bátran 
Apropó, majd el felejtettem , nálam spicánál úgy tudom feloldani hogy a képernyőzár kapcsolót hosszan nyomva tartom, akkor nyitja ki, egyébként fekete kijelzőn mozognak a beállított ikonok ha nem fogadott hívás,sms,mail érkezett de ezt be tudod állítani mit jelenítsen meg
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- TCL LCD és LED TV-k
- Többet ésszel, mint klisével: mindent felforgat a Gemini 3
- Assassin's Creed: Valhalla
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- Lian li od11 mini + radiator bracket
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD IPS Újszerű 2 ciklus Gari 2028.
- Sparco Evo XL Sim racing kagylo ules
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha feltelepítetted akkor az alkalmazások közt van egy ikonod ami alá az van írva hogy noLED beállítások, rá tapizol és máris bent vagy, ott úgy állítod ahogy akarod, magyar nyelvű, ha viszont a képernyőn tartod az ujjad akkor vidgetet tehetsz ki amivel ki és be tudod kapcsolni, bocs ha nem voltam érthető kérdezz bátran