Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- TCL LCD és LED TV-k
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- ASRock lapok általában
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
takjoe
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Kösz Neked + a DS39,K850,Bone123-nak is a válaszokért, tanácsokért.Van a gépemen Google Voice Search,megtaláltam a rendszer apk. között (angolul és még egy csomó nyelven működik) csak azt nem tudom, hogy a magyar nyelv hogy fog belekerülni. Az általad linkeltet megpróbáltam betenni a system/app.-ba ,de azt írja ,hogy az apk, beillesztése nem sikerült.
Különben fent van a Google Maps és a Google fordító is, ezek frissülni is szoktak, mindkettőnél lehet hangalapon keresni, de itt is ugyanaz a helyzet, a magyar nyelv beállítást nem látom, gondolom ezek is a Voice Search alapon működnek.
Hát eddig ez van ,talán ha az egész rendszert kellenne frissíteni, de sajnos ehhez nem értek....
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
atillaahun
üzenetére
A Voice Search a 2.3-as Androidomon ért magyarul, de elérhető a Jelly Bean összevont, válaszolós hangszolgáltatása is? (akár angol nyelvhez) Egyelőre ugyanis a voice search annyiban kimerül, hogy amit bemondok, szépen beírja a böngésző google keresőjébe és kiadja a találatait, nem túl hatékony. Pl. ha megkérdezem "milyen idő lesz holnap" mindenféle marhaságot felhoz, pedig egyből a gugli szervereire navigálhatna. A térkép alatt is meg van kötve az ember keze, nem érti, hogy "navigálj" ide meg oda, noha olyat, hogy "Dob utca 17" megtalál, pl. "Déli Pályaudvart" már nem.
Az a JB-s válaszolós voice cucc marhajó, mezei Android verziókhoz is létezik ilyen?
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi