- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz Viktor0610 #73200 üzenetére
Gyári Androidban van. Gyártó által gányolt romban nem tudom, hogy mi miért nem működik.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
kukinyo
addikt
Kipróbáltam, ez így nagyon jó.
Tudom hogy olyanhoz nem szabad nyúlni, amiről nem tudom micsoda, azért megkérdezem: ha véletlen mellényúlok és olyat tiltok le amire a rendszernek mindenképpen szüksége van, esetleg egy újraindítás után feloldja a tiltást és betölti azt a részt? Igazán arra vagyok kíváncsi hogy ezzel a módszerrel el tudom rontani a telefont? -
jopika
tag
Nem tudom ide vág-e, de ha valaki van segíthetne aki szokott rendelgetni külföldröl, nekem egy telefon tokra lenne szükségem de nem értek a rendelésekhez, és félnék hogy elcseszem, ezért megbíznék valakit aki jártas benne, nem kamus vagyok kifizetem a terméket! erről lenne szó
[ Szerkesztve ]
„Ember: egy lény, aki kivágja a fát, papírt csinál belőle, majd ráírja, hogy „ Védd a fákat ”
-
kisbancsa
senior tag
válasz jopika #73205 üzenetére
Kell hozzá paypal account. De neten kismillió leírás van hogyan lehet rendelni. Más : Van olyan program ami kilövi a háttérben futó alkalmazásokat, és lehetőleg nem indul újra? Greenify volt fent de mivel nincs rootolva a telo így nem igazán hibernálta le.
[ Szerkesztve ]
Térdig érő szélben kekszet kaszálni hülyeség, mert néma gyereknek még a vak anyja se látja a fától az erdőt
-
jopika
tag
válasz kisbancsa #73206 üzenetére
igen olvastam hogy hohyan kell de tuti elcseszném ezért keresnék olyas valakit aki elintézi nekem , én meg utalok neki, igen próbáltam azt a programot de nem rootolt a telóm sajnos,
[ Szerkesztve ]
„Ember: egy lény, aki kivágja a fát, papírt csinál belőle, majd ráírja, hogy „ Védd a fákat ”
-
jopika
tag
válasz itouchfan #73048 üzenetére
nekem volt egy kingelon 8800 ás telóm sokáig semmi gondom nem volt.. egyszer csak bekattant és vírust jelzett, nem tudom hogyan került rá , de nekem a gsearch volt a bűnös, de állítólag ez a típus hibája, star-kingelon stb, a nod mindig jelezte de ha töröltem utána mindig vissza jött,
-
tomy86
addikt
válasz jopika #73205 üzenetére
Szerintem az Aliexpress topikban tudnak segíteni. Ha meg ebayről (is) akarsz rendelni, akkor ebay topik is van. Olyanról tudok a hardveraprón, aki vállal ebay rendelést, talán olyan is akad, aki aliexpressen is vállal ilyesmit.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Poweramp random leáll.. Mitől lehet ez? Eddig jó volt, de nagyon zavaró :/
PS5
-
batai15
félisten
Üdv. Olyan alkalmazást keresek mint a lumiakon a city lens. Mutatja a közelbe a boltokat atm, stb. Koszi
[ Szerkesztve ]
-
Kami11
őstag
Sziasztok!
Értesítő led hiányában gondoltam felteszem a NoLed alkalmazást.
Kérdésem, hogy ez SuperAmoled panelre megfelelő-e, mennyire "eszi" az aksit?A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Tompie
őstag
Hali!
ACR hangrögzítőt használok és megvettem a fizetőset, hogy elérhető legyen a kézi rögzítés lehetősége.
Viszont, ilyenkor mivel? hogy lehet bekapcsolni a rögzítést????Köszönöm
-
Kovesz82
tag
Sziasztok!
Hogyan tudok áthelyezni egy .obb filet a külső sd kártyára Android alatt.
Link2sd-ben lehet? Mert nekem nem engedi. Hibát ír arra.
Köszönöm a válaszokat -
-
Kovesz82
tag
Ez oké, ez áthelyezi, de ha elindítom az alkalmazást, letölti újra az .obb-t hozzá. Azaz semmi értelme nincsen. Nekem olyan kéne, ami az .obb-t pakolja át külső SD kártyára és onnan is tudja futtatni. Link2SD nem engedi áthelyezni, csak a sallangokat.
Esetleg elmondod, hogy működnek ezek az alkalmazások? -
Deck
titán
Használok adawayt de játékokon belül megmaradnak a felugró teljes képernyős reklámok néha, hogy vírus észlelve a telefonomon stb.. Erre keresek valami megoldást, hogy ezek eltűnjenek. Ha lenne reklámmentes változat megvenném de sok esetben nincs. Adblockplus-t is néztem de sokan írják, hogy viszi az akksit nagyon. Valami megoldás erre?
Szerk: a minminguard se ér semmit.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok!
Nem találtam Fb.mesenger topikot, feltenném itt a kérdést ha nem nagyon off.
A mesenger újabban nem jelzi az üzeneteket a telefonomon, gyári vissza állítás volt ez sem segített.
Valakinek esetleg ötlete mi lehet a gond ? Más alkalmazások jeleznek pld. VIBER , e-mail stb.Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
csadi0011
őstag
Létezik módszer arra, hogy az appoknak külön állíthassam a hangerejét? Alapfunkció lehetne, mert kegyetlen idegesítő, hogy nem tudok játszani és zenét hallgatni telefonon egyszerre.
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Tudtok ajánlani egy fájl megnyitó programot amivel a word dokumentumokat megtudom nyitni a telefonomon. köszönöm
-
jonnyjoker01
veterán
Ipad szerű microsoft officet meg lehet szeretni vhogy? Ami tele van funkciókkal.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest