- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sultansmith
senior tag
Nincs olyan cucli amivel a notification bart alulra tudom tenni?
Vagy csak nekem jutott eszembe ez a zsenális ötlet?
Semmi másért nem kell fogást váltanom a telón, csak ha el akarom érni a noti bart. Általában ekkor is ejtem el a telefont. Miért nem rakják alulra? Simán hüvelykujjal az egész rendszert lehetne kezelni kb. :/
Szóval van ilyen egyáltalán?
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
LonGleY
veterán
válasz sultansmith #72853 üzenetére
Nem, mert az a rendszer része. Tudsz viszont pár normálisabb launcherben olyat csinálni, hogy beállítasz valamilyen gesture-t a lehúzásása. Értelemszerűen a főképernyőn bárhol történő lefele húzást érdemes, mert adja magát. Ezt a Nova és az Apex fizetős verzióiban is megteheted.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz sultansmith #72855 üzenetére
Szerintem nem lehetetlen a dolog. Root biztos kell meg módosított systemui. Xda-n érdeklődj.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
sultansmith
senior tag
Na akkor megkérdezem másképp is
A notification bar maradjon a helyén, nem érdekel. Van-e olyan app, ami ugyanazt tudja, mint a notification bar egy választható gesture-rel? Értesítések és variálható kapcsolók? Ilyen tán csak van!
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
stampedli
tag
válasz sultansmith #72857 üzenetére
Szerintem ilyesmire gondolsz: Lazy Swipe.
-
Deck
titán
-
gipsztigris
addikt
válasz sultansmith #72859 üzenetére
Közösbe kezeli az értesítéseket. Egy piros pöttyöt kitesz a sarokba, ha valamelyik csatornán (kiválasztott értesítések) esemény van.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
csibor
addikt
Nem találtam jobb helyet. A google play-en van most egy akció 3 hónapra 300ft-ért zennét lehet hallgatni. Más google felhasználónak lehetséges lenne az én fiókámból előfizetni? Fiamnak kéne, vagy van ötlet hogy működi?
-
beg
veterán
válasz csibor #72863 üzenetére
Létrehozol egy google fiókot, ott megveszed, leválasztod ezt a fiókot a te készülékeden és hozzáadod a fiad telefonján. Más módszerről nem tudok.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Shingen
addikt
風林火山
-
törölt tag
válasz sultansmith #72859 üzenetére
Nem teljesen világos, hogy mit szeretnél, de gyorskapcsolókat bárhol elhelyezhetsz és az értesítések is kezelhetők notibár nélkül. Automatizálóval, meg némi kreativitással megoldható.
-
jopika
tag
Lehet nem ide vágó kérdés de megpróbálom hát ha,, problémám a következő, sokszor van hogy nem szinkronizál a mobilom nem jön se mail se más értesítés csak ha manuálisan frissítem, nem nagy probléma de engem rohadtul zavar, ha csinálok egy gyári visszaállítást akkor jó sokáig megy rendesen, aztán egyszer megmakacsolja magát, és semmi, se gmail push üzenet , se más app üzenetek, ha valakinek van ötlete írjon, köszönöm
„Ember: egy lény, aki kivágja a fát, papírt csinál belőle, majd ráírja, hogy „ Védd a fákat ”
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Melyik Naptárat / To-Do-t javasoljátok a Google Play-ról a Xiaomi Redmi 2 telefonra?
Elvárások:
- egy naphoz több bejegyzés (találkozó, emlékeztető, hívás...)
- hívás bejegyzésekor a telefonban lévő személyek/számok-ból lehessen választani
- amikor értesít, hogy fel kell hívnom XY-t akkor 1 gombnyomással már hívja is a számotVélemények Pro & Contra?
köszi
[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
Bocs nem vettem észre! köszi!
(#72876) LonGleY Navigálásra, ha pl eltévednék vhol az országban. Mivel a tabba van beépítve gps vevő egység.Ki szeretném próbálni.
Nincs gyárilag telepített pdf olvasó a tabon, melyiket ajánljátok?
adobe reader
PDF reader olvas
ebook reader és pdf reader?
Köszi[ Szerkesztve ]
風林火山
-
nightzone
aktív tag
válasz jopika #72875 üzenetére
Van erre egy lehetséges megoldás app formályában: Push Notifcation Fixer. A lényege hogy ha a G-mail levelek, Hangouts üzenetek, Skype üzenetek stb ha sokat késnek (akár fél órát vagy többet is késhetnek), akkor ezzel beállítható hogy hamarabb (akár 1 percenként) leszedje öket a telefon.
2 verzió van belőle: Nem rootolt és Rootolt telóhoz.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz dokee78 #72884 üzenetére
Tegnap felraktam én is a beta verziót, bajom nem volt vele de k*rvára nem tetszik, főleg még így h piros fehér. Vissza is tettem a 3.3 ast, és azon is maradok. Meghagyhatnák a régi felületet is azoknak akiknek nem tetszik ez a materiális cucc.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
urban racer
senior tag
sziasztok!
sajnos nem tudok részt venni egyetemen 1 teljes napi konzultáción, viszont van emberem, aki fel tudná venni. Keresek S3ra olyan appot, ami úgy vesz fel videót, hogy nincs bekapcsolva a kijelző és nem is áll le kb 33 percenként. Köszönök minden tippet!"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
Deck
titán
válasz urban racer #72890 üzenetére
Sok ilyen app van playen. Keress rájuk majd probáld ki őket: "silent video recorder" "secret video recorder"stb
[ Szerkesztve ]
PS5
-
laabom
tag
Sziasztok. Láttam megújult a gmail címtár a webes felülten. Lenne egy olyan gondom hogy eddíg egyes névjegyeket áttudtam rakni csak csoportba úgy hogy a névjegyzékben nem szerepelt most viszont nem tudom amióta új lett. Amiket a csoportba rakok csak ott szeretnék látni a névjegyeim között nem. Ebben szeretnék segítséget kérni ha van rá megoldás,
Köszönöm előre is -
MODERÁTOR
-
laabom
tag
válasz Viktor0610 #72894 üzenetére
De van és sikerült a régi címtárba belépnem ott meg lehet ezt csinálni. Köszi akkor már tárgytalan...
Amúgy a régi címtárba ha belépsz rákattintasz egy névjegyre felül csoportok és ott a sima névjegyzékből is ki lehet venni és akkor csak a csoportokban marad bent
[ Szerkesztve ]
-
lovi27
addikt
Sziasztok!
Valamelyik alkalmazással meg lehet oldani, hogy az ikon lapokat körkörösen lehessen lapozni? Tehát ne kelljen a végérül visszalapozgatni. Ha a widget lapokkal is meg tudja csinálni, az még jobb. Rootolt tablet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs