- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelekyle
őstag
válasz #20749568 #73648 üzenetére
Telvira szerintem a legjobb MÁV menetrend és BKVnak meg a "Budapesti Menetrendet" használom, kiváló kedvenc kezelése van és pontos, illetve van térkép meg menetrend tervező. Néha amúgy Budapesten ha valahova el kell jutnom csak googla maps tervezőjét használom
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
tomy86
addikt
válasz #20749568 #73648 üzenetére
BKV esetén minden ismerősöm a Budapesti Menetrendre esküszik (én nem használom, úgyhogy nincs tapasztalatom).
-
scream
veterán
válasz tomy86 #73652 üzenetére
Nekem a BpMenetrend jobban bejött, bár az ismerőseim tényleg a linkelt Budapest Menetrendet használják.
MÁV-hoz (és Volánhoz) meg Menetrendek.hu-t használok elég régóta és szeretem.
-
newy
újonc
Sziasztok!
Android 5.0.1 oprendszerhez keresek olyan hívásszűrő programot, amihez nem kell rootolni, könnyedén tudok csoportokat szűrni (fontos, mert közel 1000 céges/privát szám van a telefonomban többféle csoportba sorolva és nincs energiám egyesével addolni a számokat) és szűréskor a hívónak nem foglaltat jelez, hanem kikapcsoltat. Az se baj ha pénzbe kerül csak normálisan működjön. Köszönöm előre a segítséget.
-
borix
őstag
Sziasztok. Van valami GPS segítő program ami segít megtalálni a műholdat,hogy ne szenvedjen 10-20 perceket.
Akkor szokott szarakodni ha pl egy másik városba használnám és gondolom az előző lokalizációját keresi.
Internet segítségével hamar megtalálná de most net nincs a telefonon. -
darvinya
titán
Van androidra rendes Office app????
Mert az eddigieknek mindig van valami baja.pl: nem tud beszúrni sort/oszlopot, ha tud akkor nem ment jól és máshol széthullott káosz lesz.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
szimi57
őstag
Létezik olyan app, amely a média kimenetet átirányitja az elölapi hangszóróra, vagy alapból azon szól?
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Használja-e valaki a Wunderlist To-Do List & Tasks-et?Kérdezni szeretném, hogy amikor létrehoznék 1 emlékeztetőt, hogy XY-t fel kell hívnom:
- ki lehet-e a telefonkönyvből XY-hoz tartozó tel.számok közül választani azt amelyet majd hívni szeretnék?
- értesítéskor "feldobja" a számot és 1 gombnyomással már hívható is?köszi
Ha ez az alkalmazás ezt nem tudja akkor tudtok-e olyat amely megfelelne az elvárásaimnak?
-
jopika
tag
Tudna valaki nekem valaki segíteni aki a környéken lakik szigetszentmiklós.
És tudná rootolni a telefonom és ujabb droidot rátenni ha lehet. Most JB van a telefon thl t200 c. Nem ingyen kérném„Ember: egy lény, aki kivágja a fát, papírt csinál belőle, majd ráírja, hogy „ Védd a fákat ”
-
jopika
tag
Ha meg tudnám csinálni valószinüleg nem kérnék segítséget. Körül néztem de ez aktívabb fórum mint más. És gondoltam talán olvassa valaki aki segít. De ha off téma akkor kérem a törlést
„Ember: egy lény, aki kivágja a fát, papírt csinál belőle, majd ráírja, hogy „ Védd a fákat ”
-
-
zseko
veterán
válasz Rimuru #73630 üzenetére
Úgy látom te vagy aki nem használ kétlépcsős azonosítást, mert te nem tudod hogy működik. Lehet hogy régi rendszeren még lehetett, de 4.3 óta első bejelentkezéskor nem tudod lehúzni az értesítési sávot míg végig nem viszed a beállításokat, így hiába kapod meg az sms-t a hitelesítő kóddal, nem tudod megnézni, ergo nem tudod beírni, ergo nem megy tovább a rendszer. Innentől kezdve vagy másik telefonban a sim, vagy végigviszem bejelentkezés nélkül, de ekkor bukom a google által mentett wifiket, programokat, beállításokat. De örömmel várom az ötletedet, hogy hogyan oldod meg.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
twine
veterán
válasz jopika #73670 üzenetére
Szia!
Kérlek hogy ne sértésnek, vagy bántásnak, vedd,,,tényleg jóindulattal írom még ha nem is úgy tűnik...:
ha nem tudod a telefonodat saját magad root-olni, akkor nem biztos ,hogy jó ötlet root jogosultságokkal használnod a készüléked...
Miért? Mert onnan, csak a jó isten a megmondhatója, milyen alkalmazás kerül a készülékedre, ami "tönkre teszi" a rendszered,és csak pislogsz majd, mint hal a szatyorban, hogy mit is kezdj a készülékkel...aztán keresheted ismét az embert, aki helyre rakja neked...és ez az ördögi kör nem fog soha véget érni...
Szvsz egyszerűbb az efféle dolgoknak kicsit több energiát szentelni....és megtanulni, megcsinálni, átlátni...nevezhetjük bárhogy..[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
válasz jopika #73670 üzenetére
Sokan kérnek segítséget úgy, hogy kis utánajárással maguk is meg tudnák csinálni. Ezt ne rosszmájúskodásnak vedd. Jómagam is így tanultam meg sokmindent. De ettől függetlenül hiszek neked. Hogy nem tudod megcsinálni. Egyáltalán megpróbáltad? Utána mentél a dolgoknak, olvastál róla?
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
jopika
tag
Minden tanács jó nem húzom fel magam. De eddig minden telóm rootolt volt. Tudom használni de megcsinálni nem tudom . lehet én vagyok a hülye. De kocsim is van abba se piszkálok bele.
Ha lenne egy fapados telóm akkor próbálgatnám. De nem egy drága telót szeretnék haza vágni„Ember: egy lény, aki kivágja a fát, papírt csinál belőle, majd ráírja, hogy „ Védd a fákat ”
-
addikt
-
paulkaresz
aktív tag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek amivel időzíteni tudom a wifi ki-be kapcsolást és a 2G-3G közötti váltást.E-robot-ot ajánlották,de nekem túl bonyolult.
köszönöm
Az élet olyan mint egy tekercs WC-papír ... Minnél közelebb van a vége annál gyorsabban fogy!
-
air
nagyúr
válasz paulkaresz #73688 üzenetére
Wifi-re Llama.
2G <-> 3G Intelli3G (root kell, és AOSP alapú rom)Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
St3ven
addikt
F1-rajongóknak egy igényes visszaszámláló widget, a leglényegesebb információkkal:
Beállítható, hogy az első szabadedzésig, a szombati időmérőig, vagy a versenyig hátralévő időt mutassa, és megadható emlékeztető is az események kezdete előtt. Átméretezhető, átlátszó.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
törölt tag
válasz paulkaresz #73688 üzenetére
Ha nem írod le, hogy milyen teló, milyen SOC, milyen ROM, akkor olyan erdőbe kerülhetsz, amiből sosem találsz ki! Az Androidban nincs dual SIM opció ês az MTK - nál teljesen másfelől kell megközelíteni a problémát. Amit air ajánlott, az neked nem lesz jó. Ő nem tudja, hogy a dual SIM topikból indult a story.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest