- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Házimozi belépő szinten
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- iPad topik
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz PumpkinSeed #11800 üzenetére
Totálisan gyárira hard resettel. Hangerő le + bekapcs, ha jól emlékszem. Vagy van egy Gyári beállítások visszaállítása opció is.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
air
nagyúr
Beállítások - Bizt. mentés és visszaállítás - Gyári adatok visszaállítása
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Hátha tud valaki segíteni. Van egy Concorde One tab-om, és vettem most egy Samsung Smart TV-t. Szeretném valahogy működésre bírni az Allshare Controll nevű appot. Elvileg csak Samsung tableteken megy, de leszedtem, és felraktam. Egy pillanatra el is indul, és látom hogy fel is ismeri a TV-t, de aztán felugrik egy ablak, hogy "The Allshare Framework does not installed, the application will exit" és bezáródik. Nem lehet valahogy átverni egy ilyen programot?
Van egy másik App ami erre jó lenne Samsung Smart View a neve, de az meg a kijelzőfelbontás miatt záródik be " Sorry, Your device has too small resolution ( minimal 800x480 required ). A kijelzőm pedig 800x480, szóval ezt nem értem mi a baja.
Nincs valakinek valami ötlete, hogy hogy lehetne valamelyiket életre lehelni? Azért lenne jó, mert mind a kettőben van elvileg Touch Pad funkció, ami jól jönne nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
Syd69
aktív tag
Beállítások - Biztonsági mentés és visszaállítás - Gyári adatok visszaállításaLassú vagyok
[ Szerkesztve ]
Alma
-
LonGleY
veterán
Arra tudtok valami ötletet, hogy miként tudnám kihasználni a gép speep üzemmódját ÉS a TeamViewer-rel történő irányítást? Ugyanis abból az állapotból nem tudja feléleszteni a Win-re telepített kliens a gépet, pedig már a Wake On LAN is összejött, tehát simán élesztek kikapcsolásból (Fing-al és Unified Remote-al egyaránt).
-
Melack
veterán
-
xSide
őstag
válasz busman #11788 üzenetére
11779 hsz és a lehetőségek a 5333 hsz környékétől kiindulva...
A születésnap levezetés ne tévesszen meg, ugyanígy importálható g naptárba az események is.FB-n jobb egér klikk a közelgő eseményre vagy szülinapokra, hivatkozás másolása (chrome-ban nem tudom mi a neve) ezt beilleszted a webes google naptár emlitett részéhez. NEM KELL TÖRÖLNI a webcall:// részt, így működik most már!! TÖRÖLNI akkor kell, ha letöltenéd és szerkeszteni szeretnéd a születésnapokat...
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Exdialert haszmálok. Alapból be van állítva, hogy tartsa a memóriában amig lehet ezt érdemes így hagyni? Vagy kapcsoljam ki? Másik a hardveres gyorsítás. Érdemes bepipálva hagyni?
PS5
-
dokee78
félisten
válasz maross #11797 üzenetére
Google Gesture Search
Tessék keres mindent -
-
Richee11
senior tag
melyik a legjobb email app telefonra?
-
PumpkinSeed
addikt
Köszönöm a segítséget.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
Monyos
aktív tag
üdv!
Van valami megoldás arra, hogy az értesítési sávba tudjak tenni névjegyeket?
Tehát a status bar lehúzása után, a gyors gombok alatt ott legyen az adott személy és onnan szeretnék hívást indítani.[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
Nem tudom,h volt-e,és remélem nem warez. 50 giga tárhely
Mert ugye tárhelyből sosem elég.[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
tomy86
addikt
válasz Monyos #11825 üzenetére
Pl. a Widgetsoiddal megoldható.
-
petipetya
nagyúr
A Titanium profiktól kerdezném: olyat csinálhatok, hogy feltelepítem a Playből a Holo lockert, majd Titanium-al lefagyasztom a gyárit (Lezárt képernyő néven van egy gyári app, gondolom ez az)?
"nincs rá lezsóidő"
-
Lajki
tag
Sziasztok valaki nem hasznalja az instamusicot mert lattam iphoneon hogyan müködik leszedtem a telomra és nem tudok ugy zeneket leszedni. Valaki tudja mitől lehet ?
-
Lajki
tag
Vagy esetleg nem tudtok valami olyasmi programot amivel le tudok zenet szedni ugy mint Iphonera az InstaMusic
-
half333
őstag
Letöltöttem a Go launcher-hoz egy Go keyboard-ot,de nem tudom hogy hol kell beállitani?
-
Toobee
veterán
Sziasztok!
Tud valaki olyan alkalmazást, amivel a gépemen lévő sorozatokat meg tudom nézni a telefonon? A hálózat már kész, Astro látja is a tartalmat, de folyton le akarja tölteni. MX playerben próbálkoztam beírni a fájl címét, de nem nyitja meg.
Szerk.: Astro nem akarja real time lejátszani, csak letölteni akarja.
[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
-
arti1121
senior tag
Létezik olyam task app ami nem csak kilövi a memoriábol az appot egy idöre hanem leis állitja addig amig ujra nem használom.tehát olyan kellene ami leállitja.
Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
harry3
őstag
Üdv.
Az alkalmazások, futó szolgáltatások alatt mit jelent az, hogy tárolt folyamatok, gyorsítótárazott háttérfolyamat?[ Szerkesztve ]
-
drzsoo1
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- GTA V
- Napelem
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest