- Milyen monitort vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- RAM topik
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz stickermajom #12048 üzenetére
Ha a zeneszámaid fel vannak címkézve (MP3 tag), akkor tudsz előadó, album stb. alapján keresni, létrehozol lejátszási listát, vagy listákat és már meg is oldódott a probléma, de legegyszerűbb egy olyan lejátszót használni, ahol a beállításokban ki lehet jelölni, hogy melyik mappából olvassa be a fájlokat.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
darvinya
titán
válasz stickermajom #12048 üzenetére
.nomedia file abba a mappába ahol GPS hang van.
Music mappa nem árt, mert az a elsődleges zene mappa ahol keres minden lejátszó.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Szaurin
csendes tag
Sziasztok! 2.3.6-os Androidon szeretnék áthelyezni appokat sd kártyára root nélkül valamilyen app-pal. Megoldható valahogy?
Előre is köszi!
-
maggi1886076
addikt
-
Szaurin
csendes tag
válasz maggi1886076 #12057 üzenetére
Gyári. Amit lehetett már átraktam, de még mindig kevés a helyem.
-
addikt
válasz #46372352 #12058 üzenetére
Vannak olyan videók amik flv ( flash videó) fájlkiterjesztésűek, weboldalakon gyakran találkozni vele, igaz úgy döntöttek a hatalmasságok, hogy pusztulnia kell, de egyenlőre még a ICS-re fel lehet telepíteni ezt a kiegészítő alkalmazást.
[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
A beach buggy játékban megvettem egy repülőt 2000 pontért de csak egyszer tudtam használni + egy extra életet is 2000-ért és azt is csak egyszer. Én vagyok béna, vagy tényleg csak egyszer lehetett őket használni?''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy tényleg jó panorámakép appot, amelyben van időzítő is? Nem baj, ha fizetős.
Köszönöm
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
dokee78
félisten
Free RSS-olvasót keresek:
-magyar nyelv
-4x4 méretű scrollozható widget
-gmail accountot kezelje -
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Tudtok alternatív appot ilyen panoráma fotó készítéséhez?
[link] -
handrash
őstag
válasz OgKush #12075 üzenetére
esetleg ez
Vagy a play keresőbe beírod: 360...[ Szerkesztve ]
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
eurolac
senior tag
Sziasztok! Tudtok nekem ajánlani egy pontos, egyszerű akkumulátor szint mérő progit? (Huawei y200) Előre is köszi.
Eurolac
-
Toobee
veterán
Miert van az, hogy netrol letoltott app-ot nem tudok telepiteni? Az install felirat nem kattinthato, csak a cancell. XBMC-t szeretnem felrakni, ez nem elerheto marketbol.
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Használja valaki a ZDclock-ot? Nekem az elmúlt pár napban nagyon felzabálja a memóriát. 70-80 Mb-ot is megeszik néhány nap alatt. 1 nap alatt is simán felmegy 40-60 Mb-ra a memóriafogyasztása. Néhány napja frissítették Play-en, azelőtt 10 Mb körül fogyasztott. Gondolom valamit elrontottak a frissítéssel.
Ti tapasztaltatok ilyesmit? Esetleg a frissítést le lehet törölni valahogy? -
tomy86
addikt
-
spiritex
veterán
Frissítettem a Boat Browser-t és a kezdőlap gyors-hívói sokkal nagyobbak lettek, mint voltak, pedig már nagyon megszoktam a kis ikonokat. Észrevette más is? Nem lehet valahogy visszaátállítani a régi méretűre az indító ikonokat anélkül, hogy visszaraknám a régi verziót?
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
Hát oké, de amúgy meg olyan sok ikon elfért egy oldalon, és már mindegyiknek tudtam a helyét... Visszaraktam a régit My Backup Pro-val. Használom, amíg tudom, aztán majd frissítek, ha muszáj lesz.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
zho-lee
addikt
Rossz helyre ment srry!
[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Ronyn
senior tag
Hali:-)
Ha valaki használja a Droid Notifier Pro-t, meg tudná mondani hogy a facebook értesítésekhez, fennt kell legyen a facebook app is a telefonon, vagy esetleg közvetlen a facebookkal kommunikál??
Mert ha a face app is kell akkor nem veszem meg:-)Ego sum... Ronyn 🧔
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Van olyan program, ami megmutatja, hogy éppen melyik folyamat használ adatforgalmat (és mennyit)?
Ja és szerintetek hogy lehet az, hogy az aksi figyelő szerint a google calendar sync 644x ébresztette a rendszert (wakelock), pedig a titanium backupban lefagyasztottam..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Hálózati / IP kamera
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
- Xbox 360 U kormány (Wireless Speed Wheel, vezeték nélküli)
- Sony VAIO laptop VPCEB3S1E, I5, akku nélkül + kell bele alaplapi elem
- MOTOROLA EDGE 50 FUSION 5G 512/12+12 ÚJ ÁLLAPOTBAN PÁR NAPOS TELEFON
- Realme GT 2 Pro 5G 12/256GB 1 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest