- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Olyan appot keresek amiben ideiglenesen be lehet állítani, hogy csak egy bizonyos csoportnak legyek elérhető. Ilyenkor még az egyéb emberek üzeneteit sem szeretném látni, hogyha ez is megoldható.
A csatorna végülis mindegy. Bár én preferálnám a vibert, a messengert vagy a google hangouts-ot.
Legtöbbet a messengert használom. -
MODERÁTOR
-
llaszlo
veterán
válasz Viktor0610 #106953 üzenetére
Arra ott a repülő mód, meg a ne zavarjanak állapot.
-
Baku
aktív tag
Sziasztok!
Merő kíváncsiságból lenne egy (talán) érdekes kérdésem a hozzáértőkhöz:
Először az előzmények:
Vettem egy okosórát novemberben. Tényleg okos, baromi sokat tud, önálló 5.1 oprendszerrel, szinte teljesen egyenértékű egy okostelóval. (SIM, SD, BT, WIFI, GPS, CAMERA, YT, VIDEIO, AUDIO, stb. és bármilyen app fut rajta a Play Áruházból.
Két dolog nagyon nem tetszett benne:
1: A készenléti ideje max. 6-8 óra, tehát az éjszakai töltésen felül, egyszer még napközben töltenem kellett....
2: Az akku állapotjelzője (valszeg kernel szinten már) bugos volt: Használatkor valahol 70 és 100% között megállt, és nem volt hajlandó tovább mérni a merülést. Kvázi csak saccolni tudtam mikor is kell majd töltenem. (Jelzést sem adott semmilyen módon, tehát egyszercsak OFF és kész ....)
(Azért gondolok kernel szintű bugra, mert bármilyen akku jelző appot tettem rá, mind ugyanazt a fake adatot mutatta mint az óra sajátja )A minap találtam egy jó kis appot, amivel a gomb állandó nyomogatását akartam kiváltani (rázásra screen on/off). EZ AZ
Kipróbáltam a FREE verziót, és mivel tetszett, és - ami a lényeg - tökéletesen működött, néhány napja megvettem a PRO verziót ....
Fontos, hogy az app leírásában szó nem volt semmiféle akku kímélő, készenléti időt megnövelő, szemfényvesztő hókusz-pókuszról.
Mégis, mióta az appot feltettem, az órám készenléti ideje kb. 16-18 óra lett, és az akku állapotjelzője korrekt módon azt és úgy mutatja, amit és ahogyan kell.És most jön a kérdés: Lehet köze az állapot megváltozásához az új appnak???
Más változásról az óra "életében" nem tudok...Bocs, hogy hosszú voltam, de igyekeztem érthetően körülírni a helyzetet....
Várom a véleményeket, ötleteket! Köszönöm előre is!
-
Chris Kiki
senior tag
1: A készenléti ideje max. 6-8 óra, tehát az éjszakai töltésen felül, egyszer még napközben töltenem kellett....
2: Az akku állapotjelzője (valszeg kernel szinten már) bugos voltOkosóra. LOL
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
bexinho23
őstag
Üdv!
Olyan appot keresek, ami (a Huawei P8-as) energiafelhasználói profilt engedi váltani widget-ben. Valaki tud ebben segíteni?
-
DS39
nagyúr
a gboard-ban beállítható, hogy a space mellett balra, ne legyen ott földgömb sem, a smile gomb?
alapból a földgömb, a nyelvváltó, azt le lehet cserélni a hangulatjel gombra. van opció arra hogy egyik sem kell? (nem találtam, de hátha van ilyen trükk benne) -
Baku
aktív tag
válasz Chris Kiki #106956 üzenetére
Ez is EGY vélemény. Viszont nagy tudás mellett, (viszonylag) nagy méretű és nagy fényerejű kijelzővel, egy mákszemnyi akkumulátorról volt ennyi. Bele is törődtem a dologba..... Viszont 2 napja már 16-18 órát megy, és így már azért nem piskóta (a telefonom sem tud többet)
-
scream24
senior tag
Üdv fórumlakók. Létezhet használható autómatizáló Magyar nyelven is? Tudom, tudom meg kéne tanulni angolul.
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
DS39
nagyúr
válasz vadászcsiga #106960 üzenetére
olvasd el légyszi mit írtam pontosan.
vagy földgömb vagy hangulatjel, de VAN-E opció, trükk, hogy EGYIK SE legyen ott?
-
MODERÁTOR
-
fdisk
őstag
Két kérdésem lenne.
1. Van lehetőség egy email cím teljes bázisát átköltöztetni egy másik email címre? Elsősorban a play játék által mentett játékmentések miatt kérdezném. Létre akarok hozni egy, csak a play miatti email címet, és ezt használni.
2. Ezeket a mentéseket meg lehet vhogy találni az adott mail címben? Szeretném ezeket a mentéseket máshova is elmenteni.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Bozek
nagyúr
válasz vadászcsiga #106971 üzenetére
Pedig a darvinya által linkelt képen is ott van a hangulatjel. A vessző fölött.
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok! A Youtube frissíteni szeretne. 30 mp-ről számol vissza, megéri frissíteni?
-
DS39
nagyúr
válasz vadászcsiga #106974 üzenetére
Nekem tökéletesen megfelelne a vesszőn, csak így meg mindig átváltok véletlen a másik billentyűzetre. Lásd előző hsz kép.
(Ezért volt nekem mindig a smile gomb engedélyezve, mert arra félre ütni kevésbé gáz)
Ezt leszámítva a gboard a legjobb billentyűzet számomra.
[ Szerkesztve ]
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Valami autostart progit keresek aminek segitsegevel megadhatom bizonyos programoknak automatan induljanak el. Tehat pont az ellenkezoje a celom az altalaban keresett funkcionak.Ezen kivul keresnek progit amit "elinditva" restartol az eszkoz ill. Igeny eseten lekapcsol.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
törölt tag
válasz Bandus99 #106979 üzenetére
Automatizálók (pl. E-Robot) tudnak ilyesmiket. Azért fogalmaztam így, mert az a ritkább eset, hogy egy alkalmazás szolgáltatásként másik alkalmazás által indítható. Többnyire csak az activity -je indítható, vagyis az indított alkalmazás megjelenik a képernyőn. Utána persze automatizált home emulációval háttérbe rakható, de ez nem ugyanaz, mint valamelyik szolgáltatásának az indítása.
Az automatizált leállítás, vagy újraindítás is megoldható, de egy "külső" alkalmazásnak ehhez root jogosultság kell. -
csipuka
senior tag
Asszonynal szarakszik a Swipe for FB. Ha megnyit egy post-ot pl a hozzaszolasokat, majd visszamenne, akkor tok ures kepernyo fogadja (lehet scrollozni a tok ures kepenyon). Az egyetlen megoldas, hogy frissiteni kell a hirfolyamot majd legorgetni oda ahogy korabban jart. Elegge szopo ez a kiszallunk/beszallunk megyunk tovabb megoldas.
Nalam semmi gond.
Mindkettonknek ugyanaz a Oneplus 3T telonk van es a Swipe for FB verzioszama is egyezik. 6.2.3
Mar toroltem a data-t es utana az appot is, de nem segitett.
A beallitasokat is atneztem a 2 telon parhuzamosan, de csont ugyanaz.
Talalkozott mar valaki hasonloval, kicsit tanacstalan vagyok. -
darvinya
titán
-
F.E.K..
senior tag
válasz bwin.party #106973 üzenetére
Nem szokása visszaszámlálni, szerintem azt nem a hivatalos youtube alkalmazás csinálja...
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
TODI1111
veterán
Sziasztok.
Chrome böngészőt használok mert rendesen szinkronizál mindent az asztali géppel és van beépített fordító része. Pillanatnyilag egy huawei készüléket használok és itt nincs a böngészőnek kezdő oldal (lap) beállítása pedig a többi készüléknél (például: samsung, htc) van.Az lenne a kérdésem, hogy ezt a kezdő oldal beállítást nem lehet valahogy elővarázsolni ezen a készüléken is? -
kaciokos
őstag
válasz Bandus99 #106979 üzenetére
Az első kérdésre itt van ez, én már használtam, a célnak megfelel.
-
jupp008
senior tag
Létezik olyan program ami kilistázza az összes már beállított Wifi hálózatot ?
Android 6 alatt mindíg csak az éppen aktívok látszódnak.Illetve tovább megyek szeretnék olyat beállításokat is használni, hogy pl. ha egy 5Ghz es hálózat jelgyengeség miatt nem elérhető akkor egy általam másik 2,4 Ghz beállított hálózatra álljon át (több aktív közül) ill, ha visszajön az 5 Ghz megfelelő erőséggel akkor automatikusan arra vissza.
-
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz jupp008 #106995 üzenetére
Én használom egyébként, de nálam nincs 5 GHz. Viszont a leírása alapján, nem vagyok biztos hogy nem vált 5 GHz- re is. Igazából csak a mentett SSID-k jelerősségét nézi, nem írja hogy milyen szabvány szerint.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Sátán44
addikt
Olyan programra lenne szükségem, ami a kimenő hívásaim idejét mutatja napi, heti, havi bontásban. Illetve megadhatnék telefonszámokat, amiknél ne számoljon. Lehet fizetős is.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
woodworm
veterán
válasz jupp008 #106993 üzenetére
"azt sem engedi a droid, hogy bejövő híváskor a neven és a számon kívűl megjelenítse még a contact egyéb sorait (pl. munkahely)."
A DW Contacts & Phone & Dialer bejövő hívás modulja ki tudja jelezni, elég fapados a kinézete és nem tudom, hogy a pro licenc nélkül is működik-e.
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
Androidos tvbox 5.1.1 rk322x-boxNem tudom a fluid torrent klienst ravenni hogy lassa akar az sd kartyat vagy akar egy usbs pent. Mikozben a filekezelok latjak irjak is.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest