- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athoszka
tag
Nekem is sikerült beszerezni egy Lenovo Yoga 8 tablet-et. Eddig nagyon tetszik,. Wifi jó, kijelzője is szép szerintem és a hangjával is meg vagyok elégedve. RR3 tökéletesen fut rajta nem volt akadás. Még a GPS tesztelés van hátra és az akku időre leszek kíváncsi. Eddig úgy érzem jó vásárlás volt.
-
Athoszka
tag
Hát én is kíváncsi leszek a Lenovo Yoga 8-ra. Hosszú gondolkodás után ez lett a befutó. Rendelésem már leadva:-) Persze telefonon érdeklődtem és helyszínen meg tudom majd tekinteni a gépet.
Bár ebben DDR2 memória van nem DDR3. Valaki tudja, hogy ez mennyire nagy különbség? -
Athoszka
tag
Sziasztok,
Filmnézéshez és játékhoz keresek tábla gépet. Eddigi kinézett gépek. Asus memopad HD7 vagy Acer A1-810 melyik jobb hozzá?
Erről van valakinek tapasztalata? Texet TM-7854
http://www.wikitech.hu/tablet/2013/10/21/teszt-texet-tm-7854-tablet-b-bol-a-ba/Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest