Hirdetés
- Minitablettel készül a Huawei
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel találgatós topik
- Mikrofon topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
MacEdm #92778 üzenetére
Errol hirtelen ezt talaltam, vagyis app fuggo (nem ertek hozza, most lattam csak ):
https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-Android-based-Tablets-and-Phablets/Palm-rejection-when-using-pen/m-p/5240667
Much like with other Lenovo Android tablets, please note that the palm rejection feature entirely depends on the apps that you're using if they support it. With this, it is advisable to reach out to the respective app developers instead as it is them who can check and confirm it. -
MacEdm
tag
válasz
MacEdm #92778 üzenetére
Vagy amit még találtam, ami jobb deal lenne:
[Lenovo Tab P11 (2nd Gen) 4GB/128GB szürke + Smart Charging Station 2] 80.790 Ft
+ vennék hozzá egy [lenovo active pen 3-at] 11.490 Ft-ért és 100 ezer alatt maradnék. -
totopad
senior tag
válasz
MacEdm #92778 üzenetére
Sziasztok! Tablet vásárláson gondolkodok és 3 fő szempont alapján keresnék egy budget opciót, ami valami best deal lenne igy 2024 elején:
-jó minőségi kijelző, ha lehet 120hz-es FullHD, HDR támogatással -Netflix-
-GPS
-és, ami a legfontosabb, 5G-s és 5ghz-es hotspot opcióval.(bocsi, ezt újnak akartam, nem válaszként)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest