- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof_
tag
Na tegnapelőtt megrendeltem az Asus Z300C-t dokkolóval együtt. Csodálkoztam is, mert 2-3000ft-al volt csak drágább, mint máshol csak a tablet. Elutaltam a pénzt, megjött a visszaigazolás erre ma hívnak, hogy a beszállító rosszul adta meg az adatokat és dokkoló nélküli a termék (valahogy sejtettem, hogy ez lesz). Szóval megyek vissza ismét keresgélni
-
kristof_
tag
Nagyon nézegettem már őt is, viszont így dokkolóval együtt egész barátságos az ára. Bár arra nagyon haragszok, hogy a dokkoló csak bluetoothos. Amúgy arról tud valaki valamit nyilatkozni, hogy a Z300C verzió mennyivel gyengébb, mint a Z300CL?
Más kérdés. Bocsi, hogy itt teszem fel, de részben ide is tartozik. Én eddig úgy tudtam, hogy ha online rendelek valami akkor van valamennyi időm elállni a rendeléstől átvétel után, átvétel módjától függetlenül (postai vagy személyes átvétel) Viszont múltkor amikor vettem egy fejhallgatót az "eladó" akitől személyesen vettem át az online rendelt terméket azt mondta, hogy ez csak postai úton történő kiszállítás esetén működik. Pontosan hogy is van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Borderlands 4
- Videó stream letöltése
- Battlefield 6
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest