-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
Sanzaa #12020 üzenetére
Dettó.
z0d1AK!
"WayteQ xTAB-70i"
Múltkor jártam a nem-vagyok-hülye-boltban ahol egy Maxtab volt kiállítva, ahogy gugliztam annak kb. ilyen súlya van (és az nem tűnt pehelykönnyűnek), ezt figyelembe véve ez így elég kényelmetlennek tűnik hosszútávon. Vagy qrva izmos kisujjad van...Vagy tévednék?
"Nem tudom, hogy ez normálisnak számít-e, vagy valami különleges képességre utal-e.
"
Nyilvánvalóan csakis az utóbbiról lehet szó."A Voda a nagy okos boltjában kemény 208.300 forintért osztja a 16 gigás wifis BlackBerry PlayBookot. ... Németországban a PlayBook kemény 200 euró a boltokban..."
1euro=296,67Ft-> 200euro=59334Ft, a különbség 148966Ft, az naggyon dúúúrva.De végül is érthető, elvégre a német életszínvonal sehol sincs a miénkhez képest...
kelzsoca!
"Kérdeznéd ezt meg itthon, az 54% lehet felmenne 95% köré"
Biztosan; de úgy gondolom ennek oka nem az igény hiányában hanem az árban keresendő. Ezért is írtam hogy Ha lenne a wifi only és a 3G verziók között mondjuk 5k különbség és lenne hozzá reális árazású (akár prepaid) net csomag szvsz nagy valószínűséggel egyből javuló tendenciát mutatna a kereslet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Formula-1
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest