Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz envagyok #8729 üzenetére

    Ha a NAND ra van telepítve a LibreELEC, ugye az törli a dtb fájlt is és a saját dtb.jét írja bele akkor nem működik a TWRP de még a gyári Recovery sem, de ez le is van írva az le fórunban! Ezért is menti le a szkript mielőtt telepíti a nanra magát!

    Fel kell másolni a boxhoz való eredeti dtb.img t is a twrp mellé és akkor működni fog ugyan úgy indul usb ről a twrp! És amit bele tettem twrp.t(recovery img) szinte az összes S905. Boxhoz jó! Nálad a nanra telepített LE volt a gond! Ahogy írtam még mellé kellett volna tenni a dtb.img-t és indult volna!

    De amúgy is úgy kellett volna telepíteni a u1 romot hogy gyári rendszerre, mert minden partíciót nem tartalmaz a romom hozzá mindenképp gyári romra kell rátelepíteni!

    Az usb burning proginál meg természetes dolog ha nem megy elsőre, nálam is van hogy 2-3.nekifutás kell mire végigmegy, de nem kell előről kezdeni elég csak a usb.t kihúzni a boxból vársz 2-3.sec et, majd visszadugod magától fogja folytatni ahol abbamaradt! És ajánlott minőségi A-A kábel max 1méter hosszúságban!

    Igen reggel írtad hogy neked v1 az MX.ed a wifi ezért nem ment, csak másik patch kell és jö lesz! És a távirányító is ha a v1 hez valót teszem a patch be!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák