Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz mexel #78414 üzenetére

    Siasztok! Elsre nem volt nagyon válasz, de azt hittem egyedi eset és itt van valami hiba, de ismét belefutottam. Itt már írtam ugyanezt de leírom mégegyszer:
    CE 9.2.5 S905X3 box. A CE dualban megy a droiddal. Beállítva, telepítve minden. Ugyanarról a penről lett több box telepítve, tehát minden beállítás ugyanaz ( klónozás gyakorlatilag)

    A lényeg: egyszer csak eltűnnek a kiegészítőkből a tartalmak. Nem mindből, csak az online film nézősökből. Youtube, M3online, megy. Viszont a Filmvilág2 vagy Netmozi vagy filmezz stb - egyik sem. Odáig mennek hogy listázzák a menüpontokat, pl Filmek, Sorozatok, Keresés, vagy Akció, Vígjáték, stb, de tartalom semmi nincs bennük, csak 2 pont, mintha üres lenne a mappa.

    Ez a második ilyen eset, full ugyanolyan boxon, full ugyanazon a CE rendszeren ( ahogy írtam ugyanarról a pendrive-ról telepítve)
    Ami érdekes: mindkettő esetben Telekom ( vagy Thome vagy mi) a szolgáltató.

    Android alatt a Kodiban működnek ugyanezek a kiegészítők.

    Nem jövök rá mi lehet a hiba. A rendszer frissítve lett backup mappából ugyanúgy 9.2.5-re, nem változott semmi. A kiegészítők lettek frissítve, semmi. Ha a kiegészítőt töröljük és újrarakjuk akkor nem lesz ikonja a kiegészítőnek, csk egy csillagot tesz ki.

    Mi okozhatja ezt? Köze lehet a Telekomhoz ( Thome-ho) vagy ez teljesen véletlen?
    Utána egy ilyen box ide került hozzám és már itt sem működött.
    Ja és azt hiszem mindkettőn a beállítások Profi-ról Alap -ra álltak át úgy hogy a user nem piszkálta.

    Valami ötlet? Nagyon jó lenne rájönnöm, nem hagy nyugodni a dolog mi okozhat ilyesmit.

Új hozzászólás Aktív témák