Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ztsoft

    őstag

    válasz ztsoft #41094 üzenetére

    Eddig nagyon tetszik a CE 8.99.01 (ae-fork).

    Gyönyörűek a színek a 4K-s demókon (szinte élethű), kristály tiszta, éles kép, eddig ilyet még nem láttam egyik verzión sem! :Y A legkomolyabb demó (400 Mbps, 508 Mbps a csúcs) anyag sem akad (eddig az összesnél akadt az elején). A 3D is jobb lett, megnőtt a térhatás (komolyan megközelíti a plazmán tapasztaltat).

    A melegedés is tökéletes, a teszt alatt 70 fok volt a maximum, 26 fokos szobában. Alacsony CPU használat, mint az LE 8.2.2.3 esetén. Még a Class 4-es 8 GB-os kártya ellenére sem mondható lassúnak

    Sajnos a felirat miatti akadás még meg van, meg a Kodi gyerek betegségei is (igaz, ne legyek telhetetlen, még csak alfa 3-nál tart). Ha a CE 8.90.5-ös is ilyen lesz, akkor jó irányba mennek.

    Első indítás egy kicsit meglepő volt, orosz nyelv az alapértelmezett, nincs varázsló az elején. Van viszont sok beépített szolgáltatás (többsége orosz vonatkozással, AceStream Engine, Noxbit Service, TTV playlist, Oscam server, Tvheadend, Channel logos, és persze, engedélyezhető Transmission).
    Az SSH jelszóért is túrni kellet egy kicsit a netet, ami mcpc.

    Ajánlom S912-n kipróbálásra (ha így folytatódik, akkor meglesz az LE 8.2.2.3 Ext4 méltó utódja. :C Nagy köszönet a fejlesztőnek. :R ).

    Egy kis ízelítő, az aeon.nox.ae kinézet, a "Rendszerinfó" widget-tel.

    (#41119) BullZeye
    Szívesen!

    Jól gondolom, hogy a gyártó mindegy?

    Ebben lennék biztos, az enyém B kategóriás, Beni2360-é sem olcsó box.

    a vas mindben ugyanaz?

    Igen a SoC az, de a körítés eltérő lehet, ami befolyásolhatja a végerdményt.

    [ Szerkesztve ]

    Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

Új hozzászólás Aktív témák