Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Erneszto

    tag

    Segítségre lenne szükségem, méghozzá egy MXQ S805 rev.2.0 készülékkel kapcsolatban, hátha tud valaki segíteni.
    A készülékre lollipop romot próbáltam feltenni SD kártyáról, ami hibával megszakadt és a kis kék visszajelző Led indítás után egy pillanatig kék majd pirosra vált és így is marad, valamint az oldal nevének logója megy a kijelzőn folyamatosan ahonnan leszedtem a romot.
    A készüléken lévő Recoverybe reset gomb nyomva tartásával be lehet lépni, a Led átvált kékre ilyenkor, viszont nem tudja olvasni, illetve nem is látja, az adatot az E: meghajtón se SD kártya se USB meghajtó.
    Próbálkoztam Twrp-vel SD kártyáról, ilyenkor marad a Led piros, ami bejön, fut, viszont az sem látja az adatot sem az SD kártyán sem USB-n.
    Utána olvasva a Nand chip 17-18as láb zárással elvileg írható lesz a chip USB Burning tool programmal ilyenkor kékre vált a Led. Az elvi menete is megvan, hogyan tudna működni a dolog.
    Ha jól olvastam A program 2.0.3.-as verziójára lenne szükség ehhez a boxhoz, de sajnos ez a program nem fut a családban egyetlen gépen sem (Win 7, 10), így a 2.0.4.3-as verzióval próbálkoztam, illetve sok újabbal is.
    USB A-A kábelt készítettem.
    Elvileg Program indít, ROM képfájl beolvastat, majd vagy startgomb után csatlakoztatni az eszközt (nagyon sok formában próbáltam már, mikor indítom a programot hamarabb később stb.), miközben a Nand lábat rövidre zárjuk.
    Sajnos nem ismeri fel az eszközt bárhogyan próbáltam eddig.
    Amire tippelek: - 2.0.4.3. nem megfelelő, - adatkábel hiba (multiméterrel mérve tökéletes).
    Esetleg valakinek valami ötlet, de nem vagyok nagyon otthon a Linux rendszerben.

    Előre is köszönöm, ha valaki válaszol!

Új hozzászólás Aktív témák