Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • junkpod

    nagyúr

    válasz Patice #3307 üzenetére

    az is lehet, hogy itt a magyar virágokkal lehet gond, eleve félelmetes az a minőség amit a magyar gondozású virágok nyújtanak. Mivel én zsigerből utálom a magyar beszédhang-mindfelett-de-legalább-színészi-játék-nékül szinkront, és előfizetőként sem szeretné magyar listákon nyilvántartásba kerülni, így csak külföldi boltokba járok, ott 99%-ban minden csak angol eredeti hangsávos, még a studio logo alatt betöltöm a feliratot és indulhat a mozi. sose volt ilyen problémám egyik KODI/XBMC/hardver verzióval sem, ki is dobnám a kukába:)
    Már nem emlékszem melyik KODIban, de talán már a 16-osban is lehet állítani a puffer méretét 1-2-3 értékekre, ezt is megpróbálhatod.
    Tuti van valami apró, de nagyon releváns eltérés médiaplayer használati szokásainkban ami ílyen szenvedésre kárhoztat:)

    Ebben a hosszan nyomott OK gombban biztos vagy? Nem egyszerűen arról van szó, hogy a táv ismétli az OK jelet és az OK-ra bejövő vezérlő ikonok alapból a play/pause gombra van fókuszálva, így a nyomva tartott OK megnyomja rögtön a play/pause gombot is, sőt neadjisten ezt többször egymás után, ami még a leírt akadásos gondjaidat is okozza.

    Box's don't touch!

Új hozzászólás Aktív témák