Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Andie

    őstag

    Sziasztok!
    Átjöttem ide, hogy ne az általános TVboxos topicot boldogítsam a spec kérdéseimmel.
    Röviden a lényeg: Rendeltem egy ilyen X96 Tvbox-t, 2G/16G, keypad, minden, fullos, hogy ne legyen gond. De van. Android alatt nézhetetlenek a filmek, még a 720p is akadozik, 1080p már szét is esik, BD25 meg lassított felvétel (5-6 fps max). Mindezt az előretelepített Kodi alatt.
    A másik topic segítségével csináltam egy Libreelec boot sd-t, azon gyönyörűen megy minden, egy pillanatra sem akad meg, még a BD25 is olyan mint az olajozott lazac :)
    Próbaképpen letöröltem mindent az androidról, amit gyárilag ráraktak (twitter, skype, netflix, tökömtudja, vagy 20 féle szirszar). Némileg javult a helyzet, de még mindig nézhetetlenül akadozik.
    Egy kedves topictárs megígérte, hogy ránéz a kütyümre, ha elviszem neki, úgyhogy van némi reményem.

    Amiért most írok a fentieken túl, hogy a Libreelec flottságán felbuzdulva megpróbáltam kihasználni az eszköz nyújtotta előnyöket, és a korábbi laptopraletölt - vinyóbedug - felmásol - kihúz - tvbe bedug - végre filmetnéz sorozatot rövidre zárva, laptopról egyenesen a boxra kötött külső tárolóra FTP-zzem a filmet. Sikerült is, simán, SSH-n keresztül, Totalcommanderrel úgy felmásoltam mint a sicc - csak éppen fél óráig tartott. 2-3 megabyte/s volt a max sebesség. (laptopra dugva a külső meghajtót 70-80 szokott lenni, és a wifim se kutya)
    Mi lehet a gond? hol a bottleneck? Valami beállítás? :F

    Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

Új hozzászólás Aktív témák