Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    Hmm. Végre megint lehet engem oktatni. :D Mégegyszer leírom, de aztán többször tényleg nem: nem védem a tanixot és egyetértek vele hogy ez görény húzás, stb, bárhogy is nevezzük. Tehát hadd ne én legyek a rossz mert véleményt alkottam róluk. Ráadásul tökéletesen értem mi az ami nem tetsző, a látszat ellenére nem vagyok hülye, felfogom mi a rossz ebben. De szerintem ezzel hogy szidjuk őket nem váltjuk itt meg a világot, mert ha ők nem csinálják akkor majd jön más helyettük. Úgyis lesznek akik ezeket meglépik. Csak úgy tűnik mintha most mindenki csodálkozna ezen a húzáson itt. Ez mindennapos szinte minden ilyen téren, én kicsit sem lepődtem meg. Mindössze ennyi a vélaményem. És mivel ők elkezdték, lesz aki majd normális jogi háttérel és rendezette úgyis meglépi majd ezt, tehát szerintem ezzel előre fogják vinni a dolgot a boxok használhatóságának a terén.
    ( a nagyok sem csinálnak mást, apple, samsung, google stb, pont egy 30 $ kínai boxnál lesz más? )

    sugarforce: a szoftverek és filmek nem konkrétan neked szóltak, ezt általánosítva írtam, mint példát. Szakmám és munkám miatt tudom mi az amikor minden után fizetni kell bőven ha tetszik ha nem, és nem csak sw-k után sokszor, sokmindennek megkérik a kötelező árát ha az ember normálisan akar üzemelteni egy vállalkozást és üzletet. Hidd el nem most kezdtem én sem.

    Tanix témához nem szólok többé nehogy ezért is én legyek a hibás mert örültem a dual rendszernek, pedig még nem is próbáltam ki :) Ha megjön azért majd titokban letesztelem.

Új hozzászólás Aktív témák