Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Z10N

    veterán

    válasz Z10N #18680 üzenetére

    Az elobb raktam 8.01h-t, de a pehnomenal 4.22 skin igy is fagy. Ezekszerint a skin dependency miatt lassul be valami. Neha aramtalanitani kell vagy ujraindul magatol. Kar erte, mert az alap skinek-bol sok minden hianyzik. Neha alap dolgok, mint peldaul a repeat, codec info vagy remaining time.

    Mas tema:
    #1) Azt meg megertem, hogy android alol nem latszik az SD kartya amin a 2db LE particio van. Korruptnak is irja. De LE alol miert nem latszik az eMMC 8GB? Nyilvan androidos particio, de akkor is.
    #2) LE alol szinten megertem, hogy nem latszik a boot particio, de a data miert nem? 2GB-s kartyara raktam, ugye 512mb-t elvisz a boot, marad 1,3gb. Friss installnal nem is bantja, de amint felrakok par appot es skint teleszemeteli 0mb-ra. Utana meg sir, hogy nincs hely. Most is mikozben irom csomagokat telepitget, amik ugye 1mb koruliek, a skineknel 30-50mb. ~300mb-t tolotttem most le, de mar 600-ra hizott. Amikor tallozom smb-n vagy localba semmilyen csomagot nem latni, csak ~100mb config/thumb file-t. Roppant idegesito, hogy nem lehet normalisan file-t kezelni.

    [ Szerkesztve ]

    # sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"

Új hozzászólás Aktív témák