Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Raymond #47087 üzenetére
Van valami, amit nem vettem észre az összehasonlításnál [link] ?
Witcher 3 next gennel teszteltem én is.
Tudom, temporálisan valamivel stabilabb a DLSS, ha valaki erre kényes annak ez pozitívum lehet..#47086 FLATRONW : Az véletlenül sem opció, hogy esetleg leüljenek egy asztalhoz a nagy innováció közepette és találjanak egy közös megoldást? Ami mondjuk nem hoz licensz ügyileg sem potenciálisan lehetetlen helyzetbe bizonyos fejlesztőket?
Ha már ennyire fontos annak a bizonyos minőségre rendkívül érzékeny rétegnek a kicsit kevésbé rossz minőségű skálázójuk?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest