Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Med1on
aktív tag
Próbáld meg telepíteni a monitor driverét a gyártói oldalról:
https://www.lg.com/ca_en/support/support-product/lg-W3000H-BN#softwareFirmwareA Windows 7-es is felmegy a 10-re azzal nem lehet gond. Ha ez megvan restart, aztán lássuk a medvét. Ha így se jó, akkor ezek után esetleg megint újra lehet húzni a Radeon drivert.
Hajrá!
A semmi az a valami, ami azáltal van, hogy nincs.
-
Med1on
aktív tag
válasz PowerBuldog #4970 üzenetére
Az Edge és a Firefox (vagy mondjuk az Opera) alatt is produkál ilyesmit? Ezt meg tudnád nézni? Az a baj, hogy a hardveres gyorsítás kinyomásával nem csak a videólejátszás alatt nem fog dolgozni a GPU, hanem a weblapok megjelenítésénél sem – ezzel így kicsit kőkorszakba esik vissza a cucc.
[ Szerkesztve ]
-
Med1on
aktív tag
Idézet a tesztből: "Please also note that 64MB might be an extreme example, maybe err on the safe side and set it to 512MB. Or you could just go with 64MB and wait till you run into an issue and if you do please let us know about it. At that point, you would only have to reboot the system, increase the allocation and then load back into Windows."
Az 512 MB-ot biztonságosabbnak, kevésbé problémásnak gondolják, de tény, hogy a 64 MB is vállalható. Egyébként meg van olyan pillanat is, amikor a 2 GB-ra is szükség lehet.
" ez volt az első alkalom, hogy a BIOS-ba be kellett másznom és beállítani az UMA szekciót és azon belül is a 2GB fix VRAM-ot, egyébként még 720p-ben is egérmozi volt a jutalmam - annak ellenére, hogy a legalacsonyabb részletesség mellett is alig 1.1 GB VRAM-ot használ a játék - legalábbis a benchmark. "
Gears of War 4 az összefoglalóból, SyMbioTe jóvoltából!
-
Med1on
aktív tag
válasz palfitom #4950 üzenetére
Csak ez a 7B84v30.zip BIOS van a laphoz, szerintem ez egy egészen új deszka és alapból megeszi az összes CPU-t – legalábbis bízok benne.
zolee1984: A 2200G mellé illene már egy picit normálisabb lapot tenni szerintem (B350/B450), csak akkor a 69 ezerből egy pillanat alatt kb. 90 ezer. És akkor még ott van a 2400 MHz-es memória, ami már szintén fogja a 2200G-t...
[ Szerkesztve ]
-
Med1on
aktív tag
Ultra költséghatékony Raven Ridge konfiguráció, a véleményetekre lennék kíváncsi:
MSI A320M PRO-M2 V2 - 14558 Ft
AMD Athlon 200GE -16440Ft
ANTEC AMD4UZ124001704G-1D 2x4GB 2400MHz DDR4 -13525 Ft
A-Data 240GB ASU650SS-240GT-R Ultimate - 10487 Ft
FSP 250W SP300-A - 6708 Ft
DeepCool Smarter számítógép ház - 7596 FtA végösszeg 69 314 Ft (PCX). Csak irodai programokra és böngészésre, videózásra, tehát mindenképpen könnyebb terhelésre!. Életképesnek tűnik a cucc, vagy ez már túl budget/gagyizás?
-
Med1on
aktív tag
válasz #95561216 #4944 üzenetére
Abszolút megéri megvenni, a következő APU csak minimális újdonsággal szolgálhat: "A tervekben egyfajta kakukktojás a Raven Ridge-et leváltó, Picasso kódnevű lapka, amely igazából csak abból a szempontból tekinthető újnak, hogy tartalmaz némi változást, de az alapokat tekintve nem kapja meg a legújabb architektúrákat, vagyis marad a legelső Zen mag módosítása, illetve a Vega IGP. "
512 MB VRAM-ot elég kiosztani, attól többel nem lesz gyorsabb a gép, mert ha elfogy, akkor ugyanúgy a RAM-hoz nyúl, mint egyébként. Erről itt van egy részletes teszt:
https://www.techspot.com/article/1578-amd-raven-ridge-reserved-memory-explainer/A semmi az a valami, ami azáltal van, hogy nincs.
-
Med1on
aktív tag
Nem értem a csodavárást Ryzen 3000 ügyben.
"A tervekben egyfajta kakukktojás a Raven Ridge-et leváltó, Picasso kódnevű lapka, amely igazából csak abból a szempontból tekinthető újnak, hogy tartalmaz némi változást, de az alapokat tekintve nem kapja meg a legújabb architektúrákat, vagyis marad a legelső Zen mag módosítása, illetve a Vega IGP. Ez jön mobilba és Socket AM4-es foglalatba, előbbi esetben természetesen lábkompatibilis a Raven Ridge SoC APU-t használó notebookokkal. A különböző apróságok mellett az egyetlen lényeges fejlesztése az energiamenedzsment javítása lesz, amiből természetesen teljesítményt is nyer. Maga a Picasso nem 7 nm-es node-on készül, arra nem lenne elég gyártókapacitás." (Már a következő évre készül az AMD)
Ezenkívül ami várható még idén, az a Matisse kódnevű CPU, vagyis ezek. Ezek viszont tisztán CPU-k lesznek, nem lesz mellettük IGP.
-
Med1on
aktív tag
válasz BerserkGuts #4534 üzenetére
Nem 3-4 az sajnos, netszerte vannak ehhez hasonló fórumok, ilyen esetek.
[ Szerkesztve ]
-
Med1on
aktív tag
Sziasztok!
HTPC építésen töröm a fejem, alapjában véve a Ryzen 3 2200G és az AMD 200GE a kiszemelt. A Ryzen 3 2200G tulajoktól (vagy akár a 2400G) kérdezném, hogy a BIOS-ból a TDP csökkenthető-e 45 wattra? Nekem elég lenne az a teljesítmény is, bár időnként szerintem előkerülne pár játék, de akkor is úgy vélem, hogy még csökkentett fogyasztással is elégséges lenne a lapka sebessége. Elméletileg a chip támogatja ezt a funkciót, de a neten semmit se láttam róla. Ezt meg tudná valaki erősíteni nekem? Ha csak fix 65 watton megy, akkor szerintem bevállalom a kicsit, a 200GE-t.
Köszöntem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900F 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest