- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
expander
senior tag
válasz
milan1225 #28762 üzenetére
sziasztok,
tegnap sikeresen megerkezett, egy innen, az aprorol vasarolt 580 gamingx 8gb kartya, nem titkoltan banyaban nevelkedett, mas bios is van rajta (az eredetit megkaptam emailben az eladotol)
GTX960-am volt nyaron, 2 monitorral, a masodmonitorkent hasznalt, "egyszeru", az alaplapi slotba dugva, illetv van egy AOC 27" 144hz-es monitor, az a VGA-ba dugva. Kb fel evig VGA nelkul ketyegett a gep, mindket monitor az alaplapiba dugva, tokeletesen mukodtek mindket esetben
tegnap mikor beszereltem az uj vga-t, az elsodleges nagy monitort nyilvan a vga DP portjaba dugtam, a masod maradt az alaplapin, de egyik sem adott kepet
forditva is no signal uzenetet kaptam mindketton, ha viszont kihuztam az elsodleges a VGA-bol, akkor kaptam kepet az alaplapirol. forditva viszont nem...vegulis ujraraktam az egesz rendszert, feltelepitettem a legujabb drivereket, es felig-meddig megjavult, mert a VGA-ba dugva mindket monitort, a szoftver felismerte mindkettot, de az AOC meg mindig No signal kepet adott... (mondjuk eloszor non generic pnp monitorkent tuntette fel az eszkozkezelo, de manualisan sikerult felismertetni vele)
ezutan kiprobaltam DP helyett HDMI-vel is, es rogton mukodni kezdett, viszont nekem a 144hz miatt DP kell... kis utanaolvasas utan, 10-15 percre kikapcsoltam, kihuztam a tapkabelt a monitorbol, visszakapcsolasnal (DP) hipphopp rogton elkezdett mukodni, ment vele a 144hz is, ugyhogy orom boldogsag.
viszont! bekapcsolasnal csak akkor kapcsol be a monitor ha eler a windows fokepernyoig, igy pl. BIOS-ba be sem tudok lepni, ujrainditasnal pedig egyaltalan nem kapcsol be egyik monitor sem.
bocsanat, a hosszu szovegert, es az ekezetek hianyaert
a monitorok, kabelek, minden tokeletesen mukodik mar kb 1 eve, sosem volt semmi baj, VGA-val, vagy nelkule sem, szoval ezeket kizarnam, igy csak az egyetlen uj dolog, a VGA marad
lehetseges, hogy a moddolt BIOS ilyen dolgokat okoz? illetve meg a tapra gondoltam, 450W (80+), elegnek kene lennie neki a calculator alapjan, ha nem akkor el sem indulna, vagy fagyna nem ? (egyebkent toltam gyorsan egy feloras gaming sessiont, nem tapasztaltam semmilyen rendellenesseget)
Elore is koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- Microsoft Edge
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest