- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Socket AM4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
DroiDMester #9330 üzenetére
Még annyi, úgy látom hogy a driverlceaner.net fizetős. Ingyenes változat nincs is belőle?
-
olymind1
senior tag
válasz
Driver telepítés előtt mindig ráeresztem a Driver Sweeper-t, a Driver Cleaner.NET-et és a CCleaner-t, kipucolok velük mindent, több éve használom így őket és nincs is velük semmi gondom. Meg mióta megjelent a Driver Fusion, azóta az is hozzáment a listához. Ezzel a kombóval még nem volt gondom új nv vagy amd vagy creative driver telepítése és használata esetén.
Tavaj júniusban tettem fel utoljára a win7-et és volt a gépben gtx460, intel hd2000, 6850, 6770, intel hd2500, most 7850 csücsül benne, szóval átesett már pár vga és driver cserén, de még mindig stabil a rendszer
-
nubreed
veterán
válasz
Egyébként ez a szóbanforgó drivercleanerdotnet? [link]
-
nubreed
veterán
válasz
Nekem soha nem volt gond a Driver Sweeperrel, pedig már ezer éve használom, Windows xp korszaktól kezdve, szintén ezer videokártya csere után takarítottam el vele a szart, 3 éve már windows 7 64 bit alatt és SOHA semmilyen gondom nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Socket AM4
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest