- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
csib41 #53987 üzenetére
Hasonlovakat nem tudom, a többivel semmi probléma, BF4-ben lehet probléma, ha még nem javították, de arra írtam megoldást.
kovy29: Aki megvette az XT-met, 660ti-ről váltott, azóta madarakat fogdos (ha éppen nem játszik). R9-eket én sem javasolnám, akkor már inkább egy használt XT, sokkal kevesebb a meghajtó-probléma velük, ráadásul jóval gyorsabbak, nem mellesleg flickeringet v. laggolást sem tapasztaltam velük (csak 1-2 meghajtóval BF4). MSI-nek a spéci dolgai sok problémát okoznak, ha ref. meghajtót telepítesz (ASUS-nál is előfordulhat, de ritkábban).
Én amúgy 960-at javasolnék, persze árfüggő, nekem egy élmény volt újra PX effekteket látni több éves AMD-használat után.kovsol: Annyira bírom az ilyen megvezetős teszteket.
AA/AO kikapcsolva vagy low, játék sem feltétlenül maximális beállításon, a játék profilok meg biztosan nem.
A user meg csak a grafikont nézi, mert azt nem kell olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest