- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
válasz
#00137984 #50021 üzenetére
Én feladom, azt hiszed nagyon értesz hozzá és közben nem. Ott van Abu válasza, aki azért elég járatos a témában, ha neki sem hiszel, akkor nekem sem fogsz.
Semmilyen generációváltás nem volt, csak átcímkézés. Csak az R9 290/X az új kártya.
Ott van a ph-s teszt, nézd meg hogy a 280X szinte csontra ugyanazt hozza, mint a 7970GE, sőt az még az 50mhz-es tuning miatt gyorsabb is.A linkelt teszt meg tényleg jól mutatja a cpu limitet, láthatod, hogy már az ősrégi Far Cry 2 is limites, bár itt a magas fps szám miatt nem zavaró. A Far Cry 3 mivel nagyon Gpu limites, ezért a gyengébb procikon is aránylag jól megy. Viszont a cikkíró írja is:
"A Crysis 3 bármilyen processzort le tud teríteni. Igyekeztem GPU limitet előállítani, sajnos sikertelenül. Láthatóan nem elég a Phenom még 6 maggal sem a GTX760 mellé egy nagy nyitott pályán. 6 maggal 4 GHz-en már kezd elfogathatóan teljesíteni, de egy mai FX (szigorúan 4 modullal) vagy Intel proci főleg minimum FPS-ben simán meg tudja verni. Persze ezen kisebb butításokkal úrrá lehet lenni, de ha valaki vesz egy 60 ezres videokártyát, akkor nem butítani akar. Ha nem is ennyire durván, de BF4 alatt is limitet jelenthet egy Phenom II."
Szóval 4 játékból 3 cpu limites. De ez Gtx 760-al van nézve, nem 7850-el, de egy meghúzott 7850 azért klasszisokkal nem marad el a 760-tól, viszont az 5850-et megeszi, szóval azt direkt nem néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest