Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikka07
tag
Nem értem miért kell minden forumban a battlefieldhez hasonlítani a codot az előbbi multiplayerre van kihegyezve az utobbi pedig single playerben jobb.Mivel ez egy videokártya topik megjegyezném az én gigabyte 7870 oc windforce kártyám halk és elegendő teljesítményt nyujt minden mostani játékban aránylag kis fogyasztással eddigi tapasztalatom alapján pedig eddig csak nvidia kártyáim voltak ,de abbol jó pár darab megfordult nálam geforce2-től gtx470-ig.Most már csak az kérdés hogy kössem rá egyszerre a monitorom a tv-m és projektorom mivel csak egy dvi egy hdmi van rajta és display port 2db ,de olyat még nem használtam eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest