Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
Dealer95 #30108 üzenetére
mindegy megnézem hogy megy a 7850-essel, ha elbírja az ultra grafikát jól, akkor hol a gond?
ha nekem elfogadható a javulás szintje
mediumon megvan nekem is a kb 38 fps, ha tolom rá a grafikát folyamatosan csökken, ultrán már 20 körüli, ami még nekem is játszhatatlan, biztos vagy te benne hogy a CPU számolja a grafikát?
és ha igen? tényleg nem javul? akkor meg van az első lépcső, van egy jobb grafikus kártyám...
pénzt nem veszítek, mert ha csökkenne idővel a 7850 ára, az 5850-esé is ugyanúgy csökken, tehát 15-20 ezer Ft különbség ugyanúgy ki kell fizetni
onnantól már csak gépet kell cserélni,, ha tényleg nem javul
de azért bízok benne, megúszom egy videókaresz cserével, nekem fusson elfogadhatóan
különben is, gyanús nekem ez a bizonyítgatás, a legtöbb játéknak valóban nem kell a quad core CPU hogy folyékonyan fusson, oké van némi előnye esetleg, de alapvetően nem sok
ha ti úgyis tudjátok mit bizonygatjátok, ha majd az új videókareszomal is 20-22 fps lesz ultrán(kábé ennyinek éreztem), akkor majd magamtól megtanulom nemde?
Trebron09: [link] Crysis 3 system requirements for PC hardware will be similar if not the same as Crysis 2, because both games are powered by the CryEngine 3 game engine.
nálam szépen elfutott a crysis2 is...
-
Remus389
veterán
válasz
Dealer95 #30108 üzenetére
szóval szerinted, ha nálam csak Very High-on fut folyékonyan(olyan 30-35fps), most, a jelenlegi gépemmel, vagy inkább high-on, de akkor már azért full folyékony(40fps+)
és szeretném maximálisan élvezni ultra High grafikán(nem fut folyékonyan jelenleg)
nos akkor CPU-t kell venni vagy GPU-t?
szerinted a játék grafikáját és az AA-t vajon a CPU számolja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged