Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Glottis #16541 üzenetére

Akkor miért nem váltasz vissza valami 5850-félére? Megmondom a frankót, nekem elég sok rossz tapasztalatom van a nem refi karikkal, vagy jó, vagy nem, és sajnos több a nem....
    A sapphire saját cuccai közt is akadnak igen jók, meg nem annyira jól sikerültek is, hogy úgy mondjam. A Sapphire nagy rákfenéje, hogy olcsóbb alkatrészekből építkezik, ami könnyen a minőség rovására megy.
    Vagy itt vannak a friss 6850/6870-ek, elég sok refi is, talán azok is megérnének egy próbát, és még pénzed is maradna. :D Vagy vmi használt refi 5850, talán mind közül az a legjobb mindent összevetve....

(#16542) tom_tol: Nekem 10.10 van fenn megjelenése óta, nem volt vele bajom, a 10.11 is szimpi nekem....

(#16543) yodamastah: Amíg nincs stabilitás, addig nincs honnan elindulni tuningolni... :D

(#16544) Dj Dekko!:Semmi értelmét nem látom ennek az új PCI-nak. Elég memória kell a VGA-ra, és olyan beállítást kell belőni a játékban, ami nem tölti ezt a memóriát túl. Ilyenkor még az 1.0-s 16-os slot is bőven túl sok.... Ha meg kevés a VRAM, akkor a 32 sávos PCI 5.0-d is fújhatod, mert be fog szaggatni, mint a huzat.....

Új hozzászólás Aktív témák