- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egérpad topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz Gyuri27 #3616 üzenetére
Ezért fogalmaztam úgy hogy olyan eszközökkel melyekkel csak jónak látod.., titkon bíztam benne h egy fél percre elragad a fantáziád és nem leszel rest megosztani az ötleteidet.
(#3617) Apucy01:
Hidd el nekem, totál alkalmatlan vagyok ilyen jellegű feladatok elvégzésére.
Akik gyalogBlökit túl direktnek, cselekvőnek találták azok 20perc alatt sírnák tele a fórumot azzal milyen barbár módon végzem ezt a dolgot.Példának okáért valaki begépelné h "1060" instant törölném, ha nem értené megkérném rá hogy legközelebb postolás előtt féltucat neuronnál többet szíveskedjem mozgosítani okos fejében.
Ha gennyes pattanást látok kinyomom, nem simogatom, kenegetem és legfőképp nem kérem meg rá hogy ugyan legyen szíves szívodjon már fel.
Az ilyen hozzáállás egy fórumon nem járható, tökéletesen alkalmatlan vagyok az ilyesmire.Topictársat egyébként nem kötöm a karóhoz, szó sincs róla, ellenségemet nem tolnám vissza ebbe a dologba, egyszerűen csak annyira tipikus volt ami lejátszódott hogy nemlehet nem szóbahozni.
Nagyon szigorú volt gyalogBlöki, "megfojtotta a topicot".., na most élvezheti a szabadságot és a kötetlenséget mindenki..Őszintén.., elnézéseteket kérem de engem ez az egész roppant mód szórakoztat, lehet kétpofára enni ami kifőzésre került!
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Path of Exile 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Cooler Master 700W-os tápegység