Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Autóhifi
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
Shim
őstag
OFF topic
Pentacomppal szemben lévő házban lakom ebből kifolyólag még nem voltam a honlapjukon...eddig. Nem is megyek többé. Inkább megyek vásárolni az energy lineba, ami 200méterrel van odébb:))
Mellesleg úgy átb*sztak a pentások, mint a ház,( még régebben, amikor még semmit nem konyítottam a hardverekhez, és nem olvastam ph!t:DD), ugyanis elromlott a gép, tudtam annyit hogy a vinyó a hiba, erre ők...kicserélték a procit; a vinyót hagyták a f*szba, gép ugynolyan rossz maradt, és miután visszavittem, rámfogták, hogy mekkora balek vagyok, biztos megin én csesztem el....
ON topic
Accept my humble apologies for this not so short OFF
Aktív témák
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby elektronika
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Nők, nőügyek (18+)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 Gyors, stabil, látványos! 2év gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest