Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nem gyenge ám az. Ssdvel 2gb rammal win7 hasít rajta. A gyenge pont az az inteles grafikai kék halál gyorsító.
Igen, GMA 900 van benne, amire XP-s driver van (amit ugyan nehezen, de fel lehetne küzdeni Win 7-re, de nem szántam Windowst az R52-re). Közben utánaolvasva, a BG:EE-nek is kevés, azért hasalt el a játék (mert OpenGL 1.4-et támogat, a BG:EE-nek meg OpenGL 2.0 támogatás kell). Sebaj, megvannak gog.com-ról vagy eredeti lemezen az eredeti kiadások is kedvenc Infinity Engine-os RPG-imből.

Én korábban sok ilyen pentium m-es gépet adtam el. Párat moddoltam is.(400-as fsb ről 533-ra a 855 chipsetet.)
*
Fenyő:(21->22->23 esetében hibamentesen és gördülékenyen lefutott nálam)
Köszönöm, ezt nagyon jó tudni, ez volt az a pont Fedora esetén, amitől tartottam, hogy problémás lenne.

CenOS 7 32bites verziója meg nem hivatalos meg 3rd party tárolók sincsenek is hozzá, úgy meg desktop használatra nem sokat ér, ahogy ma már a CentOS 6 sem, szervernek viszont tökéletes.
Nincsen sok mindenre igényem - abszolút fun project ez az R52 -, de tudtommal a CentOS 7 32 bit is teljesen hivatalos, egyszerűen pár hónapja még nem volt hozzá epel tároló és ez azért eléggé korlátozza a használhatóságát. Az annyira nem izgat, ha régiek a driverek, mindaddig, amíg ez biztonsági problémát nem jelent és használhatóak. Viszont Wine kell, pont a régi játékok miatt. Ez CentOS 6-ra biztosan van, 7-re jelenleg nem tudom, mi a helyzet.
AntiX és Ubuntu jelen esetben tényleg csak próba erejéig került telepítésre (valamivel tesztelnem kellett a gépet, Ubuntuval sikerült is).
Az egyik ok, ami miatt megvettem az R52-t, a Firewire csatlakozó volt - kellemes meglepetés volt, hogy Texas Instruments FW vezérlő van benne (lspci szerint), nem pedig Ricoh, ami valamivel problémásabb. Egyre lejjebb mennek a régi Firewire-os külső hangkártyák árai, amikre Windows (és OS X) alatt már nincs támogatás, Linux viszont csuklóból kezeli őket, úgyhogy egy ilyen adapterrel simán tudnám ezeket használni ezzel a géppel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GTA VI
- Mesterséges intelligencia topik
- EAFC 26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun