- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
paprobert
őstag
Csak annyira lesz hosszú életű, mint amennyire manapság egy Zen1 az. Jó-jó bizonyos dolgokra, de az egyszálas teljesítményét látva húzod a szádat.
Most dinamikusan fejlődik mindkét gyártó. A node-ok készek (TSMC), ill. készülnek(Intel), és az architektúra roadmap is le van fektetve.
Gaming szempontjából pedig a Matrix demo hozta azt az első mélyütést, amiről beszéltem úgy 2 éve, hogy a konzolok mit is jelentenek a kurrens PC CPU-knak. Szimplán, még messze vagyunk a Zen2@3.5GHz*2-től, a 60 fps-ért küzdve.
-
Petykemano
veterán
Én a helyedben nem élném bele magam ebbe a hosszúéletűségbe. Valószínűleg már egy 12 magos zen4 körbeszaladja majd. Egy jövőre érkező zen4-3D pedig állva hagyja. Aztán jön a zen5, ami pedig ugye a széles architektúra - elvileg.
Nagyon csábító, hogy ennyire jóáras kezd lenni a felső rész is, de csak akkor éri meg elcsábulni, ha azt érzi az ember, hogy tényleg hasznot hajt számára a sok mag, csak eddig drágállotta. Arra nem érdemes építeni szerintem, hogy a sok mag hoz majd időtállóságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged