- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
Aktív témák
-
JaniS
senior tag
2000+ (AIUHB stepping) megy alapfeszen kb. 2.1GHz-en (12,5x166). Feljebb nem próbáltam, max. load-on 55 fok gyenge hűtővel. Érdekes, a Palomino 1600+ néveleges frekvencián volt ennyi max. loadnál. Szóval jó kis széria ez...
JaniS -
Mosqu!to
addikt
akkor hagyd így. amúgy én 1 dolgot tudok említeni:
volt nekem egy Acorp 250W tápom, azon volt 1gb tbird alap fesz-el, 2 vinyó, 1 cd író, 1 ház venti. nos ebben úgy pörgött a venti, és ízzadt, és fekete folt keletkezett a házam oldalán(de működött, és a mai napig fut valahol, akinek eladtam! :DD
utána jött a mostani, ami istencsászár, 1 vinyó, 1 flopy, 1 1,75V on menő proci, 1 cd rw, 4házhűtő venti (nemsokára veszek nexus poti-t, +1 ventit.) és ezzel a táppal hajtva a táp full kusba van, az alján van 1+ venti, ami praktikusan nem csak átvezeti a levegőt a tápon rendesen, hanem még a prociról el is szívja a meleget (mint másik 2 hátsó venti :D)
szal én ezt csak ajánlani tudom. ja, és szép fekete! :D -
McCoy
tag
te is ez mondod, de nálam az összes fesz aida-val és bios-ban is néztem, és tökéletes, semmi restart, tökéletesen müködik, és ha 1-el kevesebb vinyóm lenne, akkor még a feszemelést is simán megcsinálnám, de direkt azért vettem ilyen procit, hogy ne kelljen annyira emelni :C
-
McCoy
tag
na szóval, van nekem 1 ilyen procim, ez az amelyiknek 1.6V az alap vcore-ja, és azt szeretném tudni, hogy ezzel az alapfesszel meddig lehet emelni ezt a procit kb?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest