Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- AMD FX
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
JaniS
senior tag
2000+ (AIUHB stepping) megy alapfeszen kb. 2.1GHz-en (12,5x166). Feljebb nem próbáltam, max. load-on 55 fok gyenge hűtővel. Érdekes, a Palomino 1600+ néveleges frekvencián volt ennyi max. loadnál. Szóval jó kis széria ez...
JaniS -
Mosqu!to
addikt
akkor hagyd így. amúgy én 1 dolgot tudok említeni:
volt nekem egy Acorp 250W tápom, azon volt 1gb tbird alap fesz-el, 2 vinyó, 1 cd író, 1 ház venti. nos ebben úgy pörgött a venti, és ízzadt, és fekete folt keletkezett a házam oldalán(de működött, és a mai napig fut valahol, akinek eladtam! :DD
utána jött a mostani, ami istencsászár, 1 vinyó, 1 flopy, 1 1,75V on menő proci, 1 cd rw, 4házhűtő venti (nemsokára veszek nexus poti-t, +1 ventit.) és ezzel a táppal hajtva a táp full kusba van, az alján van 1+ venti, ami praktikusan nem csak átvezeti a levegőt a tápon rendesen, hanem még a prociról el is szívja a meleget (mint másik 2 hátsó venti :D)
szal én ezt csak ajánlani tudom. ja, és szép fekete! :D -
McCoy
tag
te is ez mondod, de nálam az összes fesz aida-val és bios-ban is néztem, és tökéletes, semmi restart, tökéletesen müködik, és ha 1-el kevesebb vinyóm lenne, akkor még a feszemelést is simán megcsinálnám, de direkt azért vettem ilyen procit, hogy ne kelljen annyira emelni :C
-
McCoy
tag
na szóval, van nekem 1 ilyen procim, ez az amelyiknek 1.6V az alap vcore-ja, és azt szeretném tudni, hogy ezzel az alapfesszel meddig lehet emelni ezt a procit kb?
Aktív témák
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest