Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi hangfal építés
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Androidos fejegységek
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Én már rendeltem egyet de még nem kaptam meg úgy hogy konkrét véleményt még nem tudok mondani. Az Amazon Prime szolgáltatás szerintem csak az USA-ban esetleg az angoloknál elérhető. Mondjuk aki tud angolul annak fontos lehet de aki nem annak a Prime mint olyan felejtős. Ettől függetlenül külső forrásból (USB) kezeli a különböző e-book, zene és video formátumokat figyelve arra hogy videonál kevés lehet a beépített 8Gb tárhely (bővíteni nem lehet). Az Android Market elérhető (Wifi) ezzel nincs gond, viszont a szoftver eléggé fapados de valakinek ez is előny mint hátrány. Hát tömören ennyi. Pár nap múlva többet is tudok mondani ha minden jól megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest