Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Végül megkaptam az emailt, magyar volt a nyomtatvány, és csak azokat az adatokat írtam bele, amiket az UPS már eddig is tudott (név, cím, telefonszám, fuvarlevél szám), és mivel emailben küldtem vissza, így alá sem írtam rendesen (na jó, én aláírtam érintőkijelzőn stylussal, de szerintem ezt ők se hitték, hogy meg fogom tenni, nem hogy elvárták volna tőlem
). Ott érdekes mód azt pipálták be nekem előre, hogy futárnak fizetek vámot készpénzben, de mikor átvettem a csomagot nem kértek egy vasat se.
Azóta az amazonon is frissült a státusz deliveredre, és ott sincs utalás semmi járulékos költségre, illetve a bankszámlámat sem kurtították meg egy forinttal se. Akkor vagy nem szabtak ki rá vámot, vagy csak annyit, ami eleve bele volt kalkulálva a 35$-os szállítási költségbe (és nem véletlenül nem kérhettem az olcsóbb 4$-os postát). Vagy mákom volt.
Azért szép, hogy hétfő délután lekattintottam a rendelést, és szerdán ebéd után már itt is van a háznál az USA-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tanuljunk angolul!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- sziku69: Szólánc.
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- 32GB DDR5 4800MHz CAMM Laptop memória 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Ott érdekes mód azt pipálták be nekem előre, hogy futárnak fizetek vámot készpénzben, de mikor átvettem a csomagot nem kértek egy vasat se.