Hirdetés
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Dell notebook topic
- Csak el ne fújja a szél az Akko új egereit
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
Köszi a választ!
A zene igen csak ott volt, de végül nem sikerült megvenni.
A gift card-nál annyit csináltam csak, hogy a képen látható "Reload Your Balance" gombra nyomtam, és 5 USD-t beírva fizettem a virtuális kártyámmal (amivel szoktam a neten vásárolni más helyeken is). Ezt azért csináltam, hogy mondom megnézem egyáltalán lehet-e a kártyámmal fizetni...
Hát ahogy a képen látni sikerült, de nem értem most akkor mi ez a gift card, és a rajta lévő összeggel mit tudok csinálni. Gondolom a kártyámra (mármint a saját virtuális OTP) vissza már nem tudom juttatni?
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Eléggé elvesztem az amazon felületén (először használnám). Szóval venni szeretnék 1-2 zenét, de sehogy se sikerült fizetni.
Van egy virtuális OTP bankkártyám, azzal szoktam vásárolni, eddig mindenhol sikerült. Hozzá is adtam amazonon, név, cím, kártyaszám, lejárati dátum. De nem akar menni. Aztán találtam egy olyan lehetőséget, hogy gift card. Beállítottam 5 USD összeget, és azt pikkpakk leszedte a kártyámról. Amin meg azért lepődtem meg, mert viszont a 3 jegyű CVC kódot sehol se adtam meg.
Egyáltalán mi ez a gift card, hogy tudok vele vásárolni? Vagy ettől az 5 USD-től már köszönjek el?
Bocsi a kérdésért, de számomra teljesen irreálisan működik ez az oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- ZBook Firefly 16 G11 16" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó iMac Pro (2017) 27 CTO 8-core Xeon, 64GB RAM, 1TB SSD-Magic Keyboard+M.Mouse 2+M.Trackpad
- Lenovo ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8750H P1000 16GB 500GB NVMe ujjolv gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest