Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsotke
aktív tag
Jól megvan csinálva ahogy megjelennek ezek az alakok elsötétedik mondjuk az erdő is és megváltozik az egész körülötted olyan sötét túlvilági ködbe veszik, közben sustorognak és egyszercsak melletted terem valami ilyen aluljárós tróger kis kaszával, töltögetni az elemet a lőszert keresni a fényt, mert ha futsz csak ,akkor utolér egy balta, nekem olyan para volt ami mindig kifogott rajtam. És az a megkönnyebbülés amikor véget ért egy epizód, és megszólalt a zene, pont mint egy horrorfilm végén. Most játszom a dead space-t és azt mondják még olyan parásnak, de nekem az pont jókor hagyja abba a feszkót és inkább egy hangulatos kedélyes horror, de ez az Alan Wake, alig vártam hogy befejezzem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen okostelefont vegyek?
- Villanyszerelés
- Marathon (2025)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mobilinternet
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Thinkpad T14 GEN 4 FHD+ Core i5 1335U 32GB RAM 512GB NVME Lenov Garancia
- ELADÓ: Kolink Inspire K1 RGB plexi oldallapos fekete ATX számítógépház (+gari/számlás)
- TP-Link AX5400 - Archer AX73 - 4 év számlás garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s Touch - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Licencek + laptopok + dokkolók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest