-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
rauschie
üzenetére
Nos, természetesen nem szólok bele, hogy mit szeress és mit ne, szíved joga, én csak a saját véleményemnek adtam hangot.
Hát, a WGC szerint a pisztoly alapára 200$
, de erre még rájön a postaköltség, aminek aktuális összegét nem merném megtippelni, de sztem mindegy, mert maga a pisztoly sem ér 200$-t, mikor az alapmodellt 106$-ért hozzávágják és ez köztudottan semmiben sem jobb a stock-nál, csak design-ra más.
Márcsak azért sem találgatnék, mert a WGC aktuális infoi szerint ez a modell már nem kapható. (legalábbis náluk nem, de ha náluk nem, akkor máshol se nagyon sztem).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- MIUI / HyperOS topik
- Gyúrósok ide!
- Ford topik
- Milyen autót vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kutya topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DJI FPV Fly More Combo + extrák + hátizsák makulátlan állapot
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo drón - nagyon megkímélt, újszerű állapotban
- Eladó férfi nike airforce cipő 45.5 fekete/fehér
- DJI MINI 4 PRO Új Dron 2 év garanciával eladó
- Venusaur, Charizard és Blastoise 72153 , 40892 Kanto régiói jelvény gyűjtemény
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de erre még rájön a postaköltség, aminek aktuális összegét nem merném megtippelni, de sztem mindegy, mert maga a pisztoly sem ér 200$-t, mikor az alapmodellt 106$-ért hozzávágják és ez köztudottan semmiben sem jobb a stock-nál, csak design-ra más.