- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3,6 GHz fölé kúszott a Galax GeForce RTX 5090D GPU órajele
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Autóhifi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Nakahara
csendes tag
Én azt hallottam minden hozzáértőtől, hogy profi 3d, video munkákhoz szinte mindenhol mac-ot használnak, csak elvétve win-t, mert közel sincs olyan teljesítménye.Nemhiába csinálja az adobe is a populáris win mellett a termékeit Mac alá.
-
Nakahara
csendes tag
Egyébként eme gigszeren kívül, milyen a konfigod a videoszerkesztéshez?
Akad néhány helyen ha megeffektezed?Vagy túl sok layert raksz egymásra?
Nagyon érdekelne ugyanis, mert proci alaplap, és ramok vásárlása előtt állok, mert a mostani 1,5 p4-em nagyon harmatos teljesítményt nyújt ezügyben.Szerteném hallani a véleményedet, mert számomra létfontosságú, hogy normális ütemben haladjon a projekt. Ilyen dolgokat szertnék venni, ha bírná:
Abit nf7, 256 m 333ddr, athlon 2200+ throughbred.szóval minnél behatóbb választ szeretnék tőled, (mint bennfentes) kapni.Egyébkéntb az a filter amit írtam, csak akoor van a system32-ben ha feltelepítetted valamivel, ez ugyanis az avi fájlok fagyásmentességét hivatott eredetileg biztosítani, de pont ez okoz fagyást.Ettől függetlenül más cuccal is lehet probléma, de szerintem nézd át a szűrőtársításokat, és a minimum minőségi beállításokkal járasd őket, mert akkor gyorsíthatod a munkát.Ráérsz akkor a minőséggel törődni, mikor a kódolásra kerül a sor. -
Nakahara
csendes tag
szerintem nem a konfiggal van a problem, hanem szűrőösszeférhetetlenségi dolgok játszanak be.Nekem eddig a SonicFoundry-s Vegas Studionál volt így, meg a Windows movie makernél.A windows moviemakernél a DivXAF.ax filter nem fért össze a progival, ezért ha törlöd akkor nem lép majd ki.De ez mondom WinMovienál volt így nem Premiere-nél, esetleg ki lehet itt is prószálni.Vagy újranyomod az összes videokodeket és filtert.Hardware dolgok ilyen esetben a legritkább esetben játszanak be.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3,6 GHz fölé kúszott a Galax GeForce RTX 5090D GPU órajele
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- LEGO klub
- CPU léghűtés kibeszélő
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest