Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz liksoft #9027 üzenetére
Megjárt már ugyanez a kérdés 2 másik topikot is előtte, a linuxos volt az egyik... Az ott ajánlott TestDisk abból szempontból mondjuk elvileg opció lehetne, hogy kezel többek között Btrfs és XFS fájlrendszereket is.
(#9028) gre3nwar:
Ha OK a HDD állapota, akkor az említett programmal egy teljes keresést már le lehetett volna futtatni és megnézni, hogy mit talál, ha talál. A házilagos mentési lehetőségek úgyis korlátozottak és ott sok egyebet amúgy sem lehet csinálni."dd parancsot (speedtestnek néztem)"
Lehet vele nem destruktív módon tesztelni az olvasási és az írási sebességet egyaránt, csak ilyenkor a célnak nem magát a meghajtót kell megadni, hanem egy adott méretű tesztfájlt generálni, amivel történik a mérés.
Példák:
cd /elérésiútvonal
olvasás:dd if=tempfile of=/dev/null bs=1000M count=10
írás:dd if=/dev/zero of=./tempfile bs=1000M count=10
[ Szerkesztve ]
-
LSL1337
őstag
válasz liksoft #9027 üzenetére
unraid (linux). (lime-technology)
dd parancsot (speedtestnek néztem), lefuttattam sda-b-c-n is.
Ezért lett KO mind3...
a 4.-en nem futtattam, épp arról is másoltam az ssd cache-re. Azzal nincs gond ugyeaz 'aha' mire vonatkozott? hogy CSAK block szinten lehet kapirgálni, ami pl könyvtárszerkezetet és filenevet kapásból kizár? nagy (töredezett) fileokat is?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Legszebb nők!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- Sandisk Extreme Pro microSDXC kártya 256GB
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest