Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
rvs
aktív tag
hmm.. őszintén ez tipikusan egy olyan dolog, amivel együtt tudok élni, és nincs kedvem 2 hetet gép nélkül tölteni. arról nem is beszélve, hogy nem első tulaja vagyok, ami megint bonyolítaná a dolgot. :)
-
rvs
aktív tag
közben filóztam a dolgon, a windows power management cuccok milyen összefüggésben vannak az alaplapi power managementtel? lehet, hogy a kettő nem bírja egymást?
-
rvs
aktív tag
szerbusztok népek.
volt ma egy érdekes esetem, gondoltam elmesélem, látott-e már valaki ilyet.
adott a konfigom (radeon8500, 512ddr, msi kt4-u, etc.)
tegnap raktam újra a rendszert (elszállt a winchester), és azóta olyan furcsa volt az egész. benchmarkoltam, és kb 33%-os teljesítményvisszaesést tapasztaltam (újrarakás előttihez viszonyítva) ugyanolyan bios, és driverbeállítások mellett.
kicsit felhúztam magam rajta, régi, új driverek telepítve (cat 3.2, omega 3.6, cat 3.6) de a probléma fennáll. mondom no jó, akkor bios. szokatlanul agresszív beállításokkal (:) ) javult a helyzet, kb másfél százalék visszajött. bios tovább bütyköl, majd újraindít, erre winxp közli, hogy ő nem fog elindulni.
gondoltam nincs mit veszítenem, biosreset, és láss csodát, teljesítmény visszajön. hmm.. akkor hangoljuk be rendesen, megtettem, erre megint nem indul. több lépésben a probléme helyét leszűkítettem az acpm (advanced computer power management) opcióra, ha azt disabledre rakom, akkor nem indul el a rendszer.
látott már valaki ilyet? ill. ez mitől lehet? besz@rt a bios, vagy valami problémája van? (így tökéletesen tünetmentes.)
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Facebook és Messenger
- Robotporszívók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 16GB (1x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 2400MHz (Beszámítás)
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit egyben eladó! GAR/SZÁMLA!
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest